به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، غلامرضا یاوند عباسیمشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور در دیدار بااستاندار سیستان وبلوچستان گفت : دولتهای نهم و دهم با وجود تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در مجلس شورای اسلامی از ابلاغ و اجرای آن استنکاف کرده بودند.
وی ادامه داد:، اما دولت یازدهم در همان روزهای نخست قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را تصویب و برای اجرا ابلاغ کرد و این از افتخارات دولت تدبیر و امید است.
وی تصریح کرد: هر چند تصویب این قوانین و اجرای آن، تمام مشکلات ایثارگری را نمیتواند بر طرف کند، اما دولت تدبیر و امید با جدیت به دنبال انجام وظایف خود در این زمینه است.
وی تاکید کرد: برای دستیابی به اهداف این طرح، نیازمند همکاری و عزم همگانی دستگاههای مختلف هستیم.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تنظیم و تصویب سند راهبردی خدمات به ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس با هدف کاهش مشکلات این قشر عزیر از سوی دولت انجام شده است.
یاوند عباسی اظهار داشت: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ضعفها و کاستیهایی هم دارد که دولت در تلاش است تا این مشکلات برطرف شود.
وی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید در حوزه ایثار و شهادت اتفاقات بسیار خوبی افتاد و خدمات رسانی به جامعه ایثارگران در این دولت ریل گذاری شد.
وی تاکید کرد: هر اقدامی که در قانون جامع خدمات رسانی انجام و در حال اجراست به نوعی با حمایت دولت تدبیر و امید همراه بوده است.
وی تصریح کرد: خدمات قانون ایثارگران گسترده است و با این وجود هنوز نارساییهایی وجود دارد که این نارساییها باید اصلاح و بازنگری شود.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تا قبل از دولت تدبیر و امید هیچ چهارچوبی برای ارائه خدمات به رزمندگان وجود نداشت.
یاوند عباسی اظهار داشت: در سال ۹۴ سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان در دولت مصوب و ابلاغ شد و هنوز دستورالعملهای آن از ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع خارج نشده است.
وی ادامه داد: ما اطلاع داریم که این سند در کارگروههای متعدد وزارت دفاع بررسی و آماده شده و در نخستین نشست شورای سند راهبردی که با حضور تعدادی از وزرا تشکیل میشود مصوب تا خروجی مناسبی در مورد قشر فراموش شده رزمندگان را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: گروهی از رزمندگان که بیش از یکسال حضور داوطلبانه در جبههها داشته و تاکنون هیچ حقوق و دریافتی نداشته و فاقد شغل هستند که در این رابطه تعداد زیادی از آنان شناسایی شده اند.
وی گفت: در بودجه سال گذشته افزون بر ۶۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شد تا به این افراد مستمری ماهانه پرداخت شود که هم اینک در حال انجام است.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تعداد زیادی از این رزمندگان در حال شناسایی هستند و به بانک اطاعاتی برای دریافت مستمری اضافه میشوند.
یاوند عباسی اظهار داشت: دولت و ستاد کل نیروهای مسلح پیگیر هستند تا توجه بیشتری به این قشر شود.
وی بیان کرد: براساس ماده ۱۳ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمامی ایثارگران مشمول قانون به طور ۱۰۰ درصد از پرداخت هزینه درمان معاف هستند.
وی ادامه داد: البته به خاطر محدودیت منابع ممکن است این قانون به طور کامل اجرا نشده باشد، اما حرکت بسیار خوبی بوده که با گذشته قابل قیاس نیست.
وی تصریح کرد: جانبازان و خانواده هایشان نیز از مزایای این قانون بهره مند میشوند که البته در بحث اجرا بیمههایی که طرف قرارداد هستند ممکن است به خاطر اینکه پول دیر به آنها پرداخت شود در برخی مواقع در اجرای قانون وقفههایی را ایجاد کنند، اما اصل موضوع اجرایی است.
انتهای پیام/.ع