به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جعفر رحیمی، مدیرکل بهداشت، درمان و بیمههای اجتماعی کمیته امداد با بیان اینکه ۴۲ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد به بیماریهای صعب العلاج مبتلا هستند گفت: سال گذشته ۳۱ میلیارد تومان برای برای این بیماران اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه تمامی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد دارای بیمه درمانی هستند گفت: بیماران صعب العلاج علاوه بر این، ۳۰ درصد بیشتر از سایر بیماران تحت حمایت خدمات درمانی دریافت می کنند.
رحیمي با اعلام اینکه هزینه فرانشیز بیماران صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد ۱۰۰ درصد پرداخت میشود افزود: همچنین تجهیزات درمانی مانند دستگاه اکسیژنساز، ویلچر و تخت طبی برای این دسته از بیماران بهطور رایگان تهیه میشود.
مدیرکل بهداشت، درمان و بیمههای اجتماعی کمیته امداد با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد افراد ناتوانی هستند که به تنهایی توانایی مراقبت از خود را ندارند و نیازمند پرستار هستند گفت: این نهاد ماهانه ۱۰۰ هزار تومان هزینه مراقبت به این مددجویان پرداخت میکند.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد در شهرهای اصفهان، شیراز، تهران، بوشهر، مشهد و بندرعباس به دلیل داشتن کادر پزشکی و تجهیزات تخصصی برای بیماران تحت حمایت اقامتگاه دارد گفت: مددجویان استانهای همجوار برای درمان به طور رایگان در این اقاماتگاهها ساکن میشوند. همچنین هزینه ایاب و ذهاب این افراد نیز توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
رحیمی با اشاره به اینکه استانهای اصفهان، خوزستان، فارس، گلستان، خراسان جنوبی و لرستان به ترتیب بیشترین تعداد مددجویان دچار بیماری صعب العلاج را دارند گفت: بیشترین بیماری صعب العلاج در بین مددجویان کمیته امداد به ترتیب زمینگیر شدن به علت کهولت سن، بیمارهای مادرزادی و بیماریهای مزمن روانی است.
انتهای پیام/