زمینه‌های گردشگری میان شهر اصفهان و شهرهای چین باید توسعه پیدا کند و در این راستا یکی از اقدامات در حال انجام فراهم کردن فضای مناسب از جمله اقامتگاه‌ها، غذاها و تفریحات مناسب برای گردشگران چینی است.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان   امروز  در نشست مشترک با مدیران ارشد شرکت های چینی جهت بررسی فرصت‌های همکاری اظهارکرد: اصفهان دارای هفت اثر ثبت شده جهانی است که از این تعد پنج اثر در زمره میراث ملموس و دو اثر در زمره میراث ناملموس قرار می‌گیرد.

محسن یارمحمدیان، با بیان اینکه اصفهان در سال ۲۰۰۷ به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن کشورهای اسلامی شناخته شد، افزود: در سال ۲۰۱۵ نیز اصفهان موفق به کسب دو رتبه جهانی در زمینه شهر خلاق و شهر جهانی صنایع دستی شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان در سال ۲۰۱۸ نامزد پایتخت گردشگری جهان اسلام بود، ادامه داد: اصفهان که در چهار دوره پایتخت کشور بوده، دارای ۲۲ هزار جاذبه و اثر تاریخی است که از این تعداد ۱۸۵۰ اثر به ثبت ملی رسیده‌ است.

یارمحمدیان اضافه کرد: گردشگری، به عنوان محور توسعه استان در نظر گرفته شده است و در ذیل این سند تصمیماتی اتخاذ شده تا محوریت استان در زمینه گردشگری محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت نقش کشور چین در ارتباطات اقتصادی، اجتماعی و گردشگری تأکید کرد: زمینه‌های گردشگری میان شهر اصفهان و شهرهای چین باید توسعه پیدا کند و در این راستا یکی از اقدامات در حال انجام فراهم کردن فضای مناسب از جمله اقامتگاه‌ها، غذاها و تفریحات مناسب برای گردشگران چینی است.

 

انتهای پیام/م

 

نشست مشترک مدیران ارشد شرکت های چینی و اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.