به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ بیات مختارى در تشریح پرونده گفت: با توجه به دریافت گزارشى مبنى بر برداشت غیر مجاز از حساب شهروند نیشابورى، شاکى جهت دریافت مرجوعه قضایى به دادسرا و سپس براى تشکیل پرونده به پلیس فتا شهرستان نیشابور مراجعه کرد.
وی افزود: شاکى در اظهارات اولیه خود به کارشناسان در خصوص نحوه برداشت غیر مجاز از حسابش اطمینان خاطر داد که هرگز کارت خود را به دست احدى نسپرده و حفاظت لازم در خصوص نگهدارى از کارت و رمز عبور آن را انجام داده است، اما با این حساب مدتى است که به صورت سریالى مبالغى کسر و روز گذشته بدون هیچ علتى مبلغ ۳ میلیون ریال از حسابش برداشت غیر مجاز شده که با مراجعه به بانک متوجه شده این مبلغ صرف خرید اینترنتى شده است.
فرمانده انتظامى شهرستان نیشابور ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با توجه به ادله به دست آمده و بررسىهاى انجام شده مشخص نمودند عامل برداشت غیر مجاز مبلغ برداشت شده را طى هفت مرحله خرید اینترنتى صرف خرید بسته اینترنتى نموده است و با رد زنىهاى مربوطه عامل برداشت نیز شناسایى و با هماهنگى قضایى به پلیس فتا فراخوانده شد.
سرهنگ مختارى تصریح کرد: متهم کسى نبود جز پسر ۸ ساله شاکى، که در حضور کارشناس زن انتظامى در پاسخ به سوال کارشناس گفت، انگیزهام از برداشتهای اینرنتی جهت نصب و اجرای بازیهای مهیج و جنگی بر روی تبلت بوده که نیاز به بسته اینترنتى داشته است و با پى بردن به رمز اینترنتى پدرم من نیز با استفاده از کارت و مشخصات بانکى وى اینترنت تبلتم را شارژ نمودم.
این مقام ارشد انتظامى با بیان اینکه نظارت بر فعالیت سایبری فرزندان از سوی والدین یک ضرورت است، تاکید کرد: رها کردن فرزندان در فضای سایبر و شبکههای اجتماعی عواقب جبران ناپذیری دارد و مجرمان سایبری به راحتی میتواند از کودک ما سوء استفاده نمایند.
وی ادامه داد: قطعا در این پرونده اگر شاکی به غیر از خانواده کودک بود جلب رضایت شاکی یک ضرروت بود و در صورت عدم رضایت شاکی خانواده کودک با دردسر مواجه میشدند.
شایان ذکر است پلیس فتا از کلیه کاربران مىخواهد در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی آن را ثبت کرده و از آخرین رویدادها از جمله اخبار و حوادث سایبرى مطلع گردند.
انتهای پیام/