حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اظهارت اخیر روحانی رئیس جمهوری درباره دستگاههای نظارتی، اظهار کرد: وقتی دستگاه و یا فردی از صحت عملکرد خود اطمینان دارد از محاسبه و پاسخگویی نمیهراسد.
وی افزود: اشخاصی که از نظارت و حساب و کتاب نگران هستند، به طور حتم در رفتار و عملکرد خود خطا و تخلفات زیادی دارند که افشای آن موجب بروز آسیبهای حیثیتی برای آنها خواهد شد.
ترقی تصریح کرد: معتقدم صحبتهای اخیر رئیس جمهور دستگاهای نظارتی را متهم به تخلف میکند تا اینکه بخواهد آنها را از خطا برائت کند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: اگر دستگاههای نظارتی بیش از وظایف و اختیارشان در امور دستگاه های اجرایی دخالت کنند، طبیعتا صحبت آقای رئیس جمهور ممکن است صحیح باشد، اما تاکنون ندیدهایم که نهادهای نظارتی بیش از آنچه در حوزه وظیفه آنها تعیین شده است، به مسائل ورود پیدا کنند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف، دستگاههای ناظر گزارش خود را به قوه قضائیه تحویل میدهند، این دستگاه باید موارد خطا را مورد بررسی قرار دهد، سپس دیوان محاسبات گزارشهای بدست آمده را به دادستان میسپارد و این مقام موظف است تا از حقوق مردم دفاع کند.
ترقی تأکید کرد: اگر فردی از ناظران به مسئلهای ورود پیدا کرده که خارج از حیطه مسئولیت وی نبوده است، دلیل نمیشود که رئیس جمهور با آن لحن کل دستگاه نظارتی را زیرسوال برده و بخواهد دستگاههای اجرایی را در برابر نهادهای نظارتی مقاوم کند، لذا این امر نشان میدهد که منطق صحیحی بر عملکرد رئیس جمهور و دولت حاکم نیست.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اذعان کرد: اگر دستگاههای اجرایی طبق قانون اساسی توسط دیوان محاسبات و نمایندگان مجلس رصد و نظارت نشوند، طبیعتا بسیاری عرصه را باز دیده و بیتالمال را هدر میدهند، حتی ممکن است دست به تخلف هم بزنند، لذا دستگاههای نظارتی باید حامی حق و حقوق مردم باشند.
ترقی در پایان خاطرنشان کرد: از دستگاههای نظارتی انتظار میرود تا با افراد متخلف برخورد کرده و در صورت لزوم آنها را از مسئولیتشان خلع کنند؛ معتقدم ادبیاتی که آقای روحانی درباره دستگاه نظارتی کشور به کار برد، خلاف سوگند رئیس جمهور است و باید این گفته خود را اصلاح کند.
انتهای پیام/