کارشناس علوم آزمایشگاهی با انتقاد از روند دریافتی ماهانه و شرایط کاری خواستار رسیدگی به این موضوع از سوی مسئولان شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «با حقوق قانون کار مشغول به فعالیت هستیم» این اعتراض عزیزی عضو انجمن علوم آزمایشگاهی نسبت به اجرا نشدن قانون ارتقای بهره‌وری برای کاردان‌ها و کارشناسان علوم آزمایشگاهی است.

کاردان‌ها و کارشناسان علوم آزمایشگاهی در حالی نسبت به اجرا نشدن این قانون معترض هستند که جهانگیری معاون نظارت و ارزیابی سازمان نظام پزشکی می‌گوید «این افراد در مرحله اول باید از مراجع مربوطه پروانه شغلی خود را اخذ کنند و هنوز از مرجعی درخواستی به ما ارسال نشده است.»

کارشناسان علوم آزمایشگاهی، دکترهایی با حقوق کارگری

سنگ‌اندازی وزارت بهداشت برای ادامه تحصیل کارشناسان علوم آزمایشگاهی در مقطع دکتری

بهرام عزیزی عضو انجمن علوم آزمایشگاهی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص مشکلات گروه علوم آزمایشگاهی بالینی اظهار کرد: متأسفانه کاردان‌ها و کارشناس‌های علوم آزمایشگاهی بالینی از شماره نظام پزشکی برخوردار نبوده و قانون مشاغل سخت و زیان آور برای گروه علوم آزمایشگاه بالینی اجرا نمی‌شود.

عزیزی با بیان اینکه همکاران ما در گروه آزمایشگاه بالینی با محیط آلوده و مواد سرطانی سر و کار دارند، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان غیرمرتبط در آزمایشگاه‎‌ها استخدام و حتی ادامه تحصیل می‌دهند که این مسئله با ورود منطقی و هوشمندانه در حوزه علوم آزمایشگاهی بالینی تضاد دارد.

وی با اشاره به اینکه ادامه تحصیل در مقطع دکترا در رشته علوم آزمایشگاهی بالینی با مشکلات مختلفی روبه‌رو است، عنوان کرد: بعد از گذراندن مقطع کارشناسی افراد‌ علاقه‌مند به تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی بالینی مجبور هستند به شکل تک رشته‌ای و در زیر شاخه‌های سایر رشته‌ها ادامه تحصیل دهند.

عضو انجمن علوم آزمایشگاهی اظهار کرد: قانون ارتقا و بهره‌وری برای همکارانمان در گروه علوم آزمایشگاهی بالینی اجرا نمی‌شود و به همین دلیل افراد غیرمرتبط و غیرمتخصص به عنوان نیروی فنی کار می‌کنند.

عزیزی با بیان اینکه ورود افراد غیرمتخصص به عنوان نیروهای غیرفنی در آزمایشگاه‌های بالینی باعث به خطر افتادن سلامت مردم می‌شود، اظهار کرد: فردی که به عنوان فنی‌کار در آزمایشگاه‌ مشغول به فعالیت می‌شوند هیچ یک از واحد‌های تخصصی درسی را در رشته علوم آزمایشگاهی بالینی نگذرانده و همین مسئله می‌تواند سلامت مردم را به خطر اندازد.

وی گفت: کار آزمایشگاه‌ها فقط استفاده از دستگاه نبوده بلکه تشخیص، تفسیرو نتیجه‌گیری از جمله اقدامات مهم این رشته محسوب می‌شود.

عضو انجمن علوم آزمایشگاهی یادآور شد: متأسفانه امروزه بازار استخدامی نیروهای آزمایشگاه‌های بالینی وجود ندارد و این افراد به شکل قراردادی کوتاه مدت و با حقوق قانون کار مشغول به فعالیت هستند.

کارشناسان علوم آزمایشگاهی، دکترهایی با حقوق کارگری

لزوم اخذ پروانه شغلی از مراجع مربوطه برای عضویت در سازمان نظام پزشکی

محمد جهانگیری معاون نظارت و ارزیابی سازمان نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اعتراض کارشناسان علوم آزمایشگاهی نسبت به تعلق نگرفتن شماره نظام پزشکی  اظهار کرد: بر اساس ماده 4 قانون سازمان نظام پزشکی افرادی که تقاضای داشتن شماره نظام پزشکی و عضویت در این سازمان را دارند در مرحله اول باید از مراجع مربوطه پروانه شغلی خود را اخذ کنند، افرادی که در مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی به عنوان گروه پروانه‌دار از سوی وزارت بهداشت معرفی نشده‌اند، مانند گروه‌های دیگر در حوزه پزشکی نمی‌توانند به عضویت سازمان نظام پزشکی دربیایند.

معاون نظارت و ارزیابی سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه اگر افرادی در گروه‌های مختلف پزشکی تقاضای عضویت در سازمان نظام پزشکی را دارند باید درخواست‌های خود را از طریق انجمن‌ها و مراجع ذیصلاح به سازمان نظام پزشکی بدهند، اظهار کرد: درخواست‌ افراد در کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها و حیطه وظایف شغلی شورای عالی بررسی، در صحن شورای عالی سازمان نظام پزشکی مطرح و در صورت تایید به عضویت سازمان نظام پزشکی درمی‌آند.

جهانگیری خاطرنشان کرد: فرایند عضویت در سازمان نظام پزشکی به دلیل برگزاری جلسات تخصصی در کمیسیون‌های سازمان در حدود 6 ماه به طول می‌انجامد و این زمان برای سایر گروه‌های پزشکی نیز همین مدت طول می‌کشد.

وی ادامه داد: اخیرا در همین راستا از سازمان نظام پزشکی مشهد درخواستی مبنی بر به عضویت درآمدن کارشناسان علوم آزمایشگاهی در سازمان نظام پزشکی برای ما فرستاده شده است که این مسئله در کمیسیون تخصصی بررسی می‌شود.

کارشناسان علوم آزمایشگاهی، دکترهایی با حقوق کارگری

رشته های پیراپزشکی در انتظار ورود به سازمان نظام پزشکی

معاون نظارت و ارزیابی سازمان نظام پزشکی گفت: علاوه بر کارشناسان علوم آزمایشگاهی، کارشناسان پرتوپزشکی و رشته‌های دیگر درخواست عضویت در سازمان نظام پزشکی را دارند که همگی در جلسات تخصصی بررسی می‌شود.

وی یادآور شد: افراد ذی‌صلاح بر اساس قانون برای عضویت در سازمان نظام پزشکی باید در ابتدا مشکل پروانه‌دار بودنشان را حل کنند .

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم همایونفر
۰۹:۲۸ ۰۱ دی ۱۳۹۹
با سلام و روزبخیر
جامعه زحمتکش علوم آزمایشگاهی از پرداخت نابرابر در برابر زحمات مساوی با سایر قشر بیمارستان معترضند و این نارضایتی در نتیجه کار آنها تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. ازجناب آقای دکتر نمکی وجناب آقای دکترنوبخت خواهشمند است به این موضوع رسیدگی فرمایند.
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۵:۳۲ ۱۹ آبان ۱۳۹۷
علوم آزمایشگاه از هررشته ای توو دنیا بدتره.من علوم آزمایشگاه بودم اینقدر بیکاری کشیدم و یا با حقوق یه ملیون کار کردم دیگه کااامل از علوم آزمایشگاه دراومدم الان دارم دامداری میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۸ آبان ۱۳۹۷
الان حتی دکترای تخصصی در رشته های علوم آزمایشگاهی هم بیشتر به واسطه مدرک کارشناسی خود کار می کنند و اگر بخواهند در جایی با مدرک بالاتر خود استخدام و یا مشغول به کار شوند اگر توانایی بالایی داشته باشند پذیرفته نمی شوند. چون دیگر به آنها نظام پزشکی داده نمی شود و باید زیردست یک پاتولوژیست کار کنند بنابراین هر چه کم سواد تر و توانایی کم تر، بهتر تا حقوق کمتری دریافت کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
مثلا کی باید به فکر آزمایشگاهیا باشه؟؟
Iran (Islamic Republic of)
m.sh
۰۰:۰۸ ۳۱ فروردين ۱۳۹۷
متاسفانه داخل ایران هیچکس سر جای خودش نیست . کسی که تحصیلاتش در رشته علو م آزمایشگاهی هست باید در آزمایشگاه مشغول کار بشه . مهمترین کار هم آزمایشگاه انجام میده تا آزمایش انجام نشه هیچ پزشکی نمیتونه تشخیص درست داشته باشه . ولی این قشر درکشور هنوز دیده نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۴ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
ما راضی هستیم مثل اینها حقوق کارگری بگیریم در عوض بیکار نباشیم!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
ما هم‌سه فوق لیسانس و دو لیسانسیم تو خونه و بیکار. دولت فکری به حال ما نمی کنه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
ای وای چقدر بد
Iran (Islamic Republic of)
شکوری اسنق
۱۳:۱۴ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
همه مورداحترام وزحمتکش اندوقشرکارگراززحمتکشان اصلی این مملکتندونبایدحقوق وکرامت و غیره آنهاکمتروغیره تلقی شودودریافتشان هم نبایدکمترازدکترباشد
Iran (Islamic Republic of)
شکوری اسنق
۱۳:۱۴ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
همه مورداحترام وزحمتکش اندوقشرکارگراززحمتکشان اصلی این مملکتندونبایدحقوق وکرامت و غیره آنهاکمتروغیره تلقی شودودریافتشان هم نبایدکمترازدکترباشد
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۱:۲۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
مظلوم ترین قشر جامعه پزشکی کارشناسان آزمایشگاه هستند که رشته علوم آزمایشگاهی خوندن چون هیچکس به فکرشون نیست فقط عاجزانه از مسئولین میخوام که واقعا کاری برای این قشر انجام بدن چون نه کد نظام پزشکی دارند ،حقوقشون از یه کارگر ساده کمتره و چون رشته های غیر مرتبط با حقوق کمتر دارن به جای این عزیزان کار میکنند همین کار با حقوق کارگر روهم پیدا نمیکنن جالبه که رتبه شون خیلی بهتر از بچه های هوشبری و رادیولوژی و اتاق عمل و پرستاری هستش
مسئولین التماس تفکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
پس از مهندسها چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
افزایش قیمت دست مسئولان ،وزارت بهداشت و بیمه هاست.نه تکنسین علوم آزمایشگاهی.امروز روز علوم آزمایشگاهیه واین قشر مظلوم با فوق لیسانس و سرکار داشتن با انواع مواد خطرناک حقوق کمتر از کارگری دارند می دهند
Iran (Islamic Republic of)
ابی
۱۰:۰۳ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
نمیدونم چرا یک دکتر باید برای 2 تا 5 دقیقه صحبت کردن یک طرفه با بیمار باید اینقدر پول ویزیت بگیره. اصلن نمیزان آدم حرف بزنه و دردشو بگه. ی پزشک باید مشکل بیمار رو با توجه به حرفهایی که میزنه دقیقا تشخیص بده. سوابق بیماری رو بپرسه تا تداخل دارویی ایجاد نشه. حداقل این همه پول ویزیت میگیرید وقت بزارید تا تشخیص دقیقتر باشه و داروها موثرتر بیفته. الان دیگه همه میدون و رسم شده که برای هر بیماری پیش دو الی سه تا دکتر برن. شده مثله مکانیکی ماشین... تشکر از باشگاه خبرنگاران.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
با "حقوق قانون کار" برای یک دکتر با "حقوق کارگری" تفاوت ندارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۰ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
با سلام حقوق این افرادرو چه کسی باید بدهد ؟
Iran (Islamic Republic of)
حمید جوانمرد
۰۹:۱۸ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
سلام
با همین ترفند سنوگرافی 20 تومنی و رادیولوژی 15 تومنی رسید به بالای 100 تومن ویزیت متخصص الان 46 تومن شده بیمه هم قبول نمیکنن دوستان انشاالله آزمایشهای 100 تومنی میشه 500 تومن
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۵۱ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
من فارغ التحصیل کارشناسی علوم آزمایشگاهی و کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.به دلیل حضور افراد غیر مرتبط و حقوق پایین تر از حداقل کارگری متاسفانه سالهاست که بیکارم.و به شغل جوشکاری مشغولم.چشمانم ضعیف شده هیچ کس هم پاسخگو نیست
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
پریان
۱۶:۳۶ ۲۹ شهريور ۱۳۹۷
من علوم آزمایشگاهیم این دیگه چه حرفیه ؟ارشد آزمایشگاه بره جوشکاری؟به اندازه ی کافی پزشکها و رشته های بیربط به علوم آزمایشگاهی با لابی گری به علوم آزمایشگاهی توهین میکنند دیگه نیازی به این بی احترامی ها نیست.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۴:۱۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۷
شما با این رزومه ای که دارید مطمئنن اگر طرح میرفتید الان سر کار بودید. متاسفانه کار نیست که کسی با رشته ی غیر مرتبط مجبوره بیاد در آزمایشگاه کار کنه. ولی کسی که رشته اش غیر متبط است کار پیدا کرده. شما چرا کار مرتبط پیدا نکردید برام بسیاااااااااااااار عجیبه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۱ ۱۰ دی ۱۳۹۷
پریان خدا شاهده راست میگم.نمیتونم چطور میشه بهت ثابت کنم.غفط خدا را شاهد میگیرم
آخرین اخبار