وی ادامه داد: در بهمن و اسفند سال 96 اقدامات خوبی در راستای کاهش مشکلات تولیدکنندگان به وسیله انجمن صنفی تجهیزات و ملزومات پزشکی انجام شد اما به طور کلی معوقات شرکتهای تولیدی، قوانین وضعی ضد تولیدکننده، شرکتهای زیرپلهای و کالاهای قاچاق از جمله عمده مشکلات تولیدکنندگان ملزومات پزشکی و دندانپزشکی محسوب میشود.
عضو کمیته فنی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طی4 دوره انجمن تجهیزات پزشکی با سقوط روبرو بود و این مسئله مصادف با ایجاد اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان بود، افزود: خوشبختانه با تلاش فراوان اعضای هیئت مدیره انجمن در مسیر خوبی قرار گرفته و خوشبختانه در سال گذشته دوبار قیمت عمده فروشی و کالاهای مصرفی افزایش پیدا کرده است که هربار این امر با زحمات فراوانی انجام شده است.
وی با بیان اینکه اگر تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی از انجمن صنفی تولیدکنندگان و صادرکنندگان حمایت کنند، این سازمان بیش از گذشته تقویت میشود، عنوان کرد: متأسفانه در جلسات انجمن تجهیزات پزشکی و ملزومات پزشکی برخی از روسای کارگروهها حضور ندارند و این مسئله میتواند ما را در مسیر پیشرفت دچار مشکلاتی کند و به نظرم باید همه ما باید وحدت رویه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه قیمتهای اعلام شده در وبسایت اداره کل تجهیزات پزشکی تاکید کرد: افزایش قیمت برخی از اقلام در خردادماه سال 96 انجام شده است و ما با توجه به نوسانات قیمت ارز درخواست افزایش 20 درصدی قیمتها را به اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت دادهایم.
وی ادامه داد: برخی از بیمارستانها بابت پرداخت بدهی خود به شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی به صورت سلیقهای برخورد میکنند و ما از اینکه نمیتوانیم از اداره کل تجهیزات پزشکی وقت ملاقات بگیریم، ناراحت و غمگین هستیم.
انتهای پیام/