حضرتی گفت: برای ایجاد تیم ملی پرستاری بحران، از ۱۰ منطقه آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کردیم که پرستارانی را که در زمینه‌های تریاژ، آی سی یو و اورژانس، مهارت و تجربه زیادی دارند به ما معرفی کنند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حضرتی در حاشیه برگزاری دومین پودمان آموزش پرستاری بحران با بیان این که در گذشته، دوره‌های آموزشی زیادی برای پرستاران وجود داشت، اما به صورت منسجم نبود، افزود: برای ایجاد تیم ملی پرستاری بحران، از10 منطقه آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کردیم که پرستارانی را که در زمینه های تریاژ، آی سی یو و اورژانس، مهارت و تجربه زیادی دارند به ما معرفی کنند تا در سه دوره آموزشی پودمانی پرستاری بحران به صورت تئوری و پرکتیکال به این افراد آموزش داده شود.

حضرتی با بیان این که این دوره ها با همکاری سازمان اورژانس کشور و مرکز تحقیقات حوادث و بلایای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تدوین و ارائه می شود، گفت: در حال حاضر یک دوره آموزشی برگزار شده و این دوره، دومین دوره سه روزه است.

ارائه گواهی به اعضای تیم ملی پرستاری بحران

وی افزود: بعد از اتمام سه دوره آموزشی به افراد معرفی شده، گواهی داده می‌شود و این افراد دوره دیده موظف هستند در شهر و استان خودشان به ۲۰ نفر از پرستاران، آموزش پرستاری بحران دهند و پس از نظارت بر این ۲۰ نفر، آموزش دیده، یک تیم آبشاری در کشور از پرستاران بحران خواهیم داشت.

معاون پرستاری در پایان تاکید کرد: در شرایط بحرانی، پرستاران آموزش دیده دوره پرستاری بحران، هسته مرکزی ارائه خدمات درمانی را می توانند بر عهده گیرند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار