به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،حمیدرضا پوریوسف درمراسمی که به همین مناسبت که دربهزیستی مشهد برگزار شد، افزود: این سامانه از اولین روز کاری امسال فعالیت خود را آغاز کرد و هماکنون این کمیسیونها در ۲۸ شهرستان استان تشکیل میشوند.
وی تصریح کرد: پارسال ۳۸ هزار و ۱۹۷ نفرمتقاضیان در استان برای بررسی تشخیص معلولیت در این کمیسیونها پذیرش شدهاند.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: با راهاندازی سامانه نوبتدهی اینترنتی کمیسیونهای تشخیص معلولیت استان، علاوه بر تکریم متقاضیان و پیشگیری از اتلاف وقت آنان، بسیاری از مراجعات حضوری به کمیسیونها نیز کاسته میشود و در کمیسیونها میتوانند خدمات بهتر و دقیقتری را به ثبتنام کنندگان ارائه دهند.
پور یوسف گفت: کمیسیونهای پزشکی تشخیص معلولیت بهزیستی خراسان رضوی به روز هستند و تمام مراجعات حداکثر ظرف یک هفته پاسخگویی میشوند.
وی تصریح کرد: طرح استانداردسازی تشخیص نوع و شدت معلولیت بر اساس معیارهای بینالمللی، چهار سال است که در خراسان رضوی اجرا میشود و در این مدت، هزاران مددجو با همین روش ارزیابی شدهاند.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: نظارت بر عملکرد کمیسیون نیز از طریق سامانهی الکترونیکی، بهتر و نتیجه بخشتر انجام میشود و این سامانه برای کمیسیون بدوی و تجدیدنظر به متقاضیان نوبتدهی میکند.
پور یوسف گفت: کمیسیونهای تشخیص معلولیت همچنین کار پایش و بازشناسی معلولین را نیز انجام میدهند که معلولینی که به هر دلیل از بهزیستی منفک شدهاند از چرخهی حمایتی خارج و متقاضیان جدید جایگزین شوند.
وی افزود: درقسمت توانبخشی، در حال حاضر، معلول پشت نوبت کمیسیون نداریم و همهی مراجعات، حداکثر ظرف یک هفته تعیین تکلیف میشوند.
وی گفت: در حال حاضربهزیستی خراسان رضوی حدود نیممیلیون نفر جامعه هدف دارد که از این تعداد ۱۷۰ هزار نفر دچار معلولیت میباشند.
انتهای پیام//ف. غ