به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز 20 فروردین 97 دوازدهمین سالگرد روز ملی "فناوری هستهای" است. عصر روز دوشنبه 20 فروردین ماه 1386 خبر ورود ایران به گروه كشورهای تولید كننده صنعتی سوخت هستهای توسط رئیس جمهور وقت، در تأسیسات هستهای نطنز اعلام شد. این خبر، در همان دقایق ابتدایی در صدر خبرگزاریهای جهان قرار گرفت.
در چند دههی اخیر صنعت هستهای به یکی از اصلیترین منابع تأمین انرژی در دنیا تبدیل شده است. بسیاری از کشورهای توسعهیافته، سالهاست که بخش عمدهای از انرژی مورد نیاز خود را از راه صنعت هستهای تأمین میکنند. حتی بسیاری از کشورهای جهان سوم که در سطح پایینی از پیشرفت علمی قرار دارند، در تلاش هستند تا این صنعت را در کشور خود به وجود آورند.
کشور ما ایران قرار است در آیندهای نزدیک به عنوان یکی از کشورهای طراز اول جهان شناخته شود و تا الآن گامهای بلندی در این مسیر برداشته شده است. در این مسیر، صنعت هستهای نه تنها میتواند کمک کننده باشد بلکه ضروری هم هست، لذا دشمنان ایران اسلامی اهمیت این موضوع را درک کرده و به همین دلیل به مخالفت با پیشرفت هستهای کشور میپردازند. اما متأسفانه گاهی شاهد هستیم که برخی روشنفکرنماها همان حرف دشمن را تکرار کرده و میگویند "ما صنعت هستهای را میخواهیم چکار کنیم"؛ این مشابه همان حرف برخی دولتمردان زمان قاجار است که در زمان کشف نفت میگفتند "ما این ماده بدبوی عَفِن را میخواهیم چه کنیم، بگذارید انگلیسیها آن را ببرند". این در صورتی است که موسسۀ تحقیقاتی استانفورد که یک موسسۀ آمریکایی است، در سالهای قبل از انقلاب مطالعهای 20 جلدی در این خصوص انجام داد و اعلام کرد که بر اساس آن، پیشرفت صنعتی و اقتصادی ایران متکی به تولید 20 هزار مگاوات برق تا سال 1995 است و راه اساسی تولید این مقدار برق را از طریق تأسیس نیروگاههای هستهای در ایران قلمداد کرد.
خانه طراحان انقلاب اسلامی به سفارش سازمان هنری رسانهای اوج یک موشن گرافیک جالب و زیبا با نام "مثل خون" تولید و منتشر کرده است که در آن به تبیین این موضوع پرداخته شده است. در ادامه این موشن گرافیک که مجری طرح آن مؤسسه فرهنگی هنری عصر است را مشاهده میکنید.
انتهای پیام/