دبیر کارگروه گندم و آرد و نان شهرستان مهاباد گفت: میزان سبوس گیری در انواع نان 12 درصد و 15 درصد است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، صنعتی گفت : میزان سبوسگیری در آرد سنگک و لواش 12درصد و برای نان روغنی 15درصد است که در نان روغنی کیفیت آرد پایین تر است و نان سنگک از نظر درصد سبوس و کیفیت بهتر از دیگر نان هاست.

دبیر کارگروه گندم و آرد و نان شهرستان مهاباد ادامه داد : در حال حاضر آرد کاملا سفیدی که هیچ سبوسی داخل آن نباشد در تهیه نان استفاده نمی‌شود و همه نان ها حاوی میزانی سبوس هستند.

احمدی افشار رئیس اداره غله مهاباد هم با اشاره به اینکه  بالغ بر 50 تن آرد روزانه در نانوایی های سطح شهرستان مهاباد توزیع می شود ،گفت: ماهانه یک تا دو بار از آرد و نان در نانوایی ها نمونه نمونه برداری شده و به پژوهشکده غله استان منتقل می شود تا آزمایش های لازم درخصوص درصد سبوسگیری، میزان گلوتن و درصد رطوبت روی نمونه ها انجام شود که در صورت وجود تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/ا

فعالیت ۳۰۹نانوایی در شهرستان مهاباد

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.