دری کارشناس مرکز ملی تحقیقات لوبیای خمین در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ حبا اشاره به مصرف بالای آب در تولید لوبیا گفت: مهمترین فعالیت این مرکز تحقیقات بروی ارقام مقاوم به خشکی است تا کشاورزان بتوانند با کاهش مصرف آب صرفه جویی خوبی در بحث آبهای زیرزمینی داشته باشند.
دری افزود: فعالیت بیش از دو دههای مرکز تحقیقات و آموزشی لوبیای خمین باعث تولید و معرفی بیش از ۱۰ رقم جدید لوبیا جدید در این مرکز شده است که پس از پیروزی انقلاب معرفی میشود.
وی اضافه کرد: این مرکز در سال ۹۶ توانسته با تلاش کارشناسان ۳ رقم جدید لوبیا شامل ۲ رقم چیتی و یک رقم قرمز به نامهای غفار صالح و یاقوت را پس از ده سال کار تحقیقاتی معرفی کند.
کارشناس مرکز ملی تحقیق لوبیای خمین ادامه داد: این ارقام از خصوصیات خوبی برای ارائه به کشاورزان برخوردار هستند که از جمله میتوان به بازار پسندی، مقاومت در برابر خشکی، زودرس بودن ۷ الی ۱۰ روزه و صرفهجویی درمصرف آب اشاره کرد.
انتهای پیام / ج