حسین صفاری در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: در بازرسی های نوروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان، بیش از ۳۸ تن مواد غذایی فاسد معدوم شد.
وی بیان داشت: تعداد کل بازرسی از مراکز و اماکن مواد غذایی و سامانه های آبرسانی و محلهای دیگر ۳۵ هزار و ۳۳۵ مورد بوده است.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: تعداد بازرسیها از مراکز و اماکن بین راهی هم در استان اصفهان در این ایام یک هزار و ۴۸۲ مورد بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۸۰۲ مورد بازرسی مشترک با مراجع قضایی، تعزیرات، صنعت و معدن و تجارت داشتیم، ادامه داد: در این بازرسی ها سه هزار و ۷۸۳ مورد خطار داده شد.
صفاری با اعلام اینکه ۲۱۱ محل و مرکز متخلف نیز در اصفهان تعطیل شد، اضافه کرد: یک هزار و ۱۷۹ مورد نمونه برداری در این مدت صورت گرفته است.
وی گفت: تعداد موارد سنجش با دستگاه و تجهیزات نیز ۱۱ هزار و ۵۰۵ مورد بوده و تعداد واحد کلرسنجی ۲۶ هزار و ۴۰ مورد ثبت شده است.
انتهای پیام/م