در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی نزدیک به ۶ هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی درآذربایجان غربی انجام شد.

به گزارش  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی  گفت : به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه وتولید، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی ( از تاريخ 25 اسفند 96 تا 14 فروردین 97 )در سطح استان اکیپ های ستاد طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتی ويژه ايام نوروزی با بكارگيری60 نفر دكتر دامپزشك ، بازرسين بهداشتی و نيروهای فنی در غالب 36  اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشكی ، موفق به بازرسی 4  هزارو 653  نوبت مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و ... ) تعداد یک هزار و 81 نوبت  بازدید  و نظارت بر رستوران و غذاخوری و 235 نوبت کشتارگاه و مراکز بسته بندی شدند ،

 وی گفت :  در نتیجه این بازرسی ها مقدار 13 تن و 576  کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی در طرح  تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی  ضبط  و از چرخه مصرف خارج گردیده است .

انتهای پیام/ح

بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی آذربایجان غربی

برچسب ها: نوروز ، دامپزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.