ابراهیمی مدیرکل محیط زیست مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن زباله در استان تولید میشود گفت: با ورود گردشگران و با اضافه شدن زباله به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن در استان میرسد.
وی افزود:اگر این روند در استان ادامه پیدا کند در آینده منابع آبی، جنگل و خاکی، تخریب و محیط زیست از بین میرود.
مدیرکل محیط زیست مازندران بر جلوگیری از شکار ، صید و حمل هرگونه سلاح، تبر، اره و تور صیادی در حیات وحش استان تاکید کرد.
ابراهیمی بر رعایت توصیههای زیست محیطی، بهداشتی و بهره گیری از آموزههای دینی را در حفاظت از سرمایههای طبیعی در استان اشاره کرد وگفت:منابع طبیعی اثرات قابل توجهی در محیط انسانی تاثیرگذارتر خواهد بود.
وی افزود: مسافران تاحد امکان غذاهای آماده که نیازمند پخت مجدد نیست به همراه داشته و در صورت نیاز به آتش حد امکان از ذغال آماده استفاده کنند.
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت:: گردشگران کیسه مخصوص جمع آوری زباله را همراه خود برده و در پایان روز زبالههای تولیدی را به ایستگاه ههای مستقر یا واحدهای سیار تحویل دهند و زبالههای خود را در جنگل، ساحل دریا، در کنار چشمهها آب، درهها و مناطق کوهستانی رهانکنند.
ابراهیمی با اشاره اینکه از شکستن هرگونه سرشاخه درختان جلوگیری به عمل آورند حتماً خاکستر آتش را نیز با آب و خاک خاموش کنند، افزود: از روشن کردن آتش در کنار درختان خودداری کنند که در این شرایط، بهترین کار همراه داشتن گاز پیک نیک است.
انتهای پیام / آ