مصرف سماق موجب افزایش اشتها میشود؛ از طرف دیگر نوشیدن دمنوش این گیاه باعث چربی سوزی بدن شده و برای کاهش وزن مفید است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
یکی از طعم دهندهها و ادویههای محبوب سماق بوده که از سینهای سفره هفت سین هم است؛ برخی فکر میکنند سماق تنها کاربرد غذایی داشته و صرفا طعم دهنده است در حالی که در گذشته از سماق به عنوان دارو استفاده میشده است.
سماق، خاصیت ضد التهابی دارد یعنی از این ادویه میتوانید در کاهش درد و ورم و آرام بخشی استفاده کنید؛ علاوه بر این سماق حاوی آنتی اکسیدانهای مهمی است که باعث شده این ادویه جزو گیاهان موثر در مهار سرطان باشد؛
مصرف سماق موجب افزایش اشتها میشود؛ از طرف دیگر نوشیدن دمنوش این گیاه باعث چربی سوزی شده و برای کاهش وزن مفید است.
با شروع فصل بهار، آلرژی و حساسیتهای فصلی برای برخی افراد مشکل ساز میشود؛ این در حالی است که آلرژی و حساسیتهای فصلی در تمام افراد به یک شکل دیده نمیشود.
به تازگی محققان دانشگاه مریلند دریافته اند که افسردگی و احساس یاس و ناامیدی هم میتواند از آثار حساسیتهای فصلی باشد؛ این محققان با استفاده از آماری که نشان میداد در ماههای آوریل تا ژوئن (ماههای فصل بهار) آمار خودکشی افزایش مییابد، به این نتیجه رسیدند که افسردگیهای شدید و یاس در زندگی میتواند از عوارض آلرژی باشد.
آلرژی نوعی واکنش افراطی بدن در مقابل هجوم مواد خارجی از قبیل گرده گل هاست؛ به طور کلی آلرژیهای فصلی، تغییرات رفتاری مختلفی را به همراه دارند که کسالت و خواب آلودگی از جمله مهمترین آن هاست.
بسیاری از افراد با شروع سنین میانسالی با فشار خون بالا مواجه میشوند؛ بالا بودن فشار خون در طولانی مدت بیماریهای قلبی را به همراه دارد.
بهتر است بدانید فشار خون بالا درمان قطعی و دائمی ندارد؛ بهترین راه مهار فشار خون بالا، اعمال تغییرات در رژیم غذایی و اضافه کرن ورزش در برنامه روزانه است.
رژیم غذایی مملو از میوه و سبزیجات و خودداری از مصرف نمک مهمترین دستورالعملهای غذایی برای فشار خون بالاست؛ همچنین باید بدانید که نیکوتین موجود در سیگار و قلیان به طور طبیعی حداقل 30 دقیقه فشار خون انسان را بالا میبرد؛ به همین دلیل کسانی که فشار خون بالایی دارند باید از استعمال دخانیات خودداری کنند.
به تازگی محققان دانمارکی دریافتهاند که داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نظیر ایبوپروفن و دیکلوفناک خطر ایست قلبی را به طور چشمگیری افزایش میدهند.
نتایج این تحقیقات نشان میدهد که داروی دیکلوفناک در این زمینه خطرناکتر است؛ به طوری که دیکلوفناک ۵۰ درصد و ایبوپروفن ۳۱ درصد خطر بروز سکتههای قلبی را افزایش میدهد.
دیکلوفناک نوعی داروی آرام بخش است که برای کاهش دردهای عصبی و عضلانی، درد بیماریهای روماتیسمی و دردهای پس از انجام عمل جراحی تجویز میشود.
به تازگی محققان دریافته اند که مصرف آلوئه ورا در درمان بیماران مبتلا به ایدز تاثیر محسوسی دارد.
مشتقات قندی موجود در آلوئه ورا موجب افزایش تاثیر داروی زیدوودین (AZT) میشود؛ زیدوودین یکی از سه داروی اصلی بیماری ایدز است؛ نتایج این تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه ۸۰۰ الی ۱۶۰۰ میلی گرم مشتقات قندی موجود در میوه آلوئه ورا (نیم تا یک لیتر عصاره آلوئه ورا) میتواند تا ۹۰ درصد تاثیر داروی زیدوودین را افزایش دهد.
این دارو از طریق سیستم گوارشی جذب بدن میشود؛ پیش از این محققان دریافته بودند که مصرف غذاهای چرب موجب کاهش میزان جذب این دارو میگردد.
روانشناسان معتقدند جسم و ذهن در ارتباط دائمی با یکدیگرند، به همین دلیل انجام برخی ورزشها در کاهش استرس و اضطراب نقشی اساسی دارند.
دویدن یکی از این ورزش هایی است که موجب تغییر در ترشح دو هورمون سروتونین و نوراپینفرین میشود؛ این دو هورمون در ارتباط مستقیم با شادی و اضطراب هستند؛ علاوه بر این با دویدن فرد خسته میشود و شبها راحتتر میخوابد؛ قطعا خواب راحت به کاهش استرس کمک زیادی میکند.
روانشناسان پیاده رویهای طولانی مدت در طبیعت و یوگا را از دیگر فعالیتهای ورزشی میدانند که در کاهش استرس و اضطراب موثر هستند.
انتهای پیام/