آلرژی یک واکنش از سوی سیستم ایمنی بدن در هنگام مواجهه با یک ماده خارجی مثل گرده گلها یا گرد و خاک است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
با شروع فصل بهار بسیاری از افراد به آلرژی یا حساسیت فصلی دچار میشوند؛ آلرژی یک واکنش از سوی سیستم ایمنی بدن در هنگام مواجهه با یک ماده خارجی مثل گرده گلها یا گرد و خاک است.
حساسیتهای فصلی نشانههای مختلفی دارند که میتوان عطسه را شایعترین آنها دانست؛ از دیگر علائم آلرژی سرفههای مکرر، سردرد، احساس خارش، خستگی بیش از حد و تنگی نفس هستند.
افرادی که به آلرژیهای فصلی دچار میشوند بهتر است بینی خود را با سرم نمکی شستشو دهند؛ این افراد بهتر است از مصرف غذاهایی مانند شیر؛ تخم مرغ، آجیل، سویا، بادام زمینی و ماهی که حساسیت ایجاد میکنند خودداری کنند.
ابتلا به آلرژی و حساسیت های فصلی محدود به یک دوره سنی یا جنسیت خاصی نیست و می تواند تمام افراد را با مشکل مواجه سازد، با این وجود به دلایل وراثتی، داشتن حساسیتهای فصلی و آلرژی در خانواده احتمال ابتلا به آلرژی را در افراد افزایش می دهد.
محققان انگلیسی دریافتند، چای سبز به دلیل داشتن یک آنتی اکسیدان قوی به نام اپی گالوکاتچین گالات با تسریع در روند بهبود سلولهای قلبی از سیستم قلبی عروقی انسان محافظت میکند؛ همچنین نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز میتواند پرفشاری خون را تا ۴۶ درصد کاهش دهد.
علاوه بر محفاظت از قلب٬ جلوگیری از پوسیدگی دندان، کاهش وزن، آرام بخشی و کاهش استرس و اضطراب از دیگر فواید این نوشیدنی فوق العاده است.
به تازگی تحقیقاتی در کشور انگلستان انجام شده است که نشان میدهد سهم چاقی در علل ابتلا به سرطان رو به افزایش است.
در افراد چاق به دلیل افزایش میزان چربی اضافی بدن، خطر بروز التهاب مزمن و سرطان مری افزایش می یاید؛ همچنین چاقی احتمال تشکیل سنگ کیسه صفرا و سرطان کیسه صفرا را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
تحقیقات فوق نشان داد در کنار چاقی استعمال دخانیات، نوشیدن الکل، اشعه ماورای بنفش و کمبود فیبر از مهمترین دلایل ابتلا به سرطان هستند، طبق نتایج این تحقیقات کاهش وزن به تنهایی میتواند تا ۳۷ درصد از بروز سرطان جلوگیری کند.
بهتر است بدانید، خیار یک خوراکی فوق العاده برای مقابله با پیری است.
خیار به دلیل داشتن میزان قابلتوجهی سیلیس خواص ضد التهابی و ضد پیری زیادی دارد؛ سیلیس مادهای ضروری برای سلامتی بدن است که موجب افزایش گردش خون در استخوان و پوست شده و در ترمیم عضلات موثر است.
همچنین به دلیل وجود مادهای به نام فیستین، خیار میتواند در برابر کاهش قدرت حافظه و ابتلا به بیماری آلزایمر یک مانع قوی باشد.
یکی از خوراکیهای خوشمزه آجیل، فندق است، این ماده غذایی که طبع گرمی دارد به دلیل داشتن پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامینهای A،B و C از با ارزشترین خوراکیهای آجیل است.
خواص فندق بسیار متنوع است٬ تقویت دستگاه گوارش، سم زدایی از بدن٬ درمان کم خونی، حل مشکلات پوستی و جلوگیری از ریزش مو تنها بخشی از مهمترین خواص فندق هستند.
فندق یکی از خوراکیهای محبوب در صنعت کاکائو و شکلات سازی است؛ علاوه بر این از فندق در داروسازی، نقاشی و عطر سازی استفاده میشود.
انتهای پیام/