به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کوروش جعفریان عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به طور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش و تسهیل دفع است.
جعفریان درباره مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.
بیشتربخوانید : نکات مهم تغذیهای که بیماران در تعطیلات نوروزی باید رعایت کنند!
پیش از این، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، ۵۰ درصد ایرانی ها یا اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.
محمد مهدی ایازی با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.
وی تحرک، ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری است.
منبع : ایرنا
انتهای پیام/