مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به الگوی صحیح مصرف خوراکی بر استفاده از میوه در دید و بازدیدها تاکید کرد.

تاکید بر مصرف میوه در دید و بازدیدهای نوروزیبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام نوروز گفت: میهمانان باید توجه کنند که نیازی نیست در تمام دید و بازدید‌ها از شیرینی و شکلات استفاده کنند و به جای مصرف شیرینی و شکلات در دید و بازدید‌های نوروزی بهتر است از میوه استفاده شود، میوه‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش آن‌ها در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر ازجمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها شناخته شده است.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد میوه هم موجب اضافه وزن و چاقی می‌شود، گفت: روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوه‌ها می‌توان استفاده کرد و هر واحد میوه معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است.

مراقب اضافه دریافت انرژی در بازدیدهای نوروزی باشید

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: اگر مردم در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارند، هر بار  از یکی از انواع شیرینی، شکلات، آجیل و یا میوه استفاده کنند که با اضافه دریافت انرژی، دچار اضافه وزن و چاقی نشوند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه برای صرف چای، به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده شود، تاکید کرد: مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز و سوهان را محدود کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.