سیدرضا غلامی، مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه برنامه سلامت نوروزى از ١٥ اسفند آغاز و تا ١٥ فروردین ادامه دارد، اظهار کرد: برنامه نظارت بر اماکن عمومى، تفرجگاهها، رستورانهاى بین راهى، آب آشامیدنى و ... در معاونت هاى بهداشتى دانشگاه هاى علوم پزشکى انجام مى شود.
وى ادامه داد: در روزهاى عادى و ساعات ادارى ٢٧٠٠ تیم بهداشتى (حدود ٦ هزار نفر) و در ساعت هاى غیر ادارى و تعطیلات از ساعت ٢ تا ٨ شب ١٢٤٠ تیم بهداشتى ٢ نفره نظارت بر بهداشت را انجام مى دهند.
غلامى افزود: اکیپهای بهداشتى در برخى شهرها مانند مشهد مقدس، قم، شیراز، شهرهاى ساحلی شمالی و جنوبی و استانهایى که گردشگر بسیارى دارند در ساعت ٨ تا ١٢ شب به مکانهاى بهداشتى نظارت و سرکشى مى کنند.
مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت با بیان اینکه از ابتداى برنامه امسال ٣٠٠ هزار بازرسى بهداشتى انجام شده است، گفت: از این تعداد بازرسى بهداشتى، ٤٤٠٠ بازرسى اماکن و رستوران هاى بین راهى بوده است.
وى از معرفى ٨٠٠ مکان متخلف به مراجع قضایى خبر داد و گفت: از جمع ٣٠٠ هزار بازرسى، ٨ هزار مورد منجر به اعلام اخطار شده است همچنین ٦٣ اماکن متخلف تعطیل و پلمپ شده اند.
غلامى عنوان کرد: ١٠ هزار نمونهبردارى موادغذایى در سطح عرضه و در مجموع ٧٠ هزار بازرسى سنجش دما، بارمیکروبى سطوح و انگشت دست کارگران، کهنگى روغن، شورى غذا و pH نان با دستگاه پرتابل بهداشتى از ١٥ اسفند تاکنون انجام شده است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت از کشف و معدوم سازى ٢٠ تن موادغذایى فاسد و تاریخ گذشته خبر داد و یادآور شد: افزون بر این در طول برنامه سلامت نوروزى سال ٩٧ حدود ٢٣٧ هزار کلرسنجى از شبکه آبرسانى شهرى و روستایى صورت گرفته است.
انتهاى پیام/