نقش بازدارنده پلیس در کاهش تخلفات رانندگی/ از انتخابم به عنوان سفیر فرهنگ ترافیک خوشحالمقاضی زاده هاشمی گفت: بیش از 30 سال است چشم به راه هستیم که خودرویی استاندارد به بازار عرضه شود و متاسفانه کیفیت خودروها بهتر نشده و در برخی موارد بدتر هم شده است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در سیزدهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که امروز برگزار شد، مطرح کرد: در مواردی که پلیس راهنمایی و رانندگی مردم را جریمه می کند برای آنها شیرین است، چراکه بخاطر سلامت خودشان، همراهان و دیگران است.

وی با بیان اینکه نقش پلیس در کاهش تخلفات رانندگی، بسیار بازدارنده و موثر بوده و حضور پلیس راهور، هشدار دهنده است، اظهار کرد: از انتخابم به عنوان سفیر فرهنگ ترافیک خوشحالم و امیدوارم، سفیر واقعی راهنمایی و رانندگی باشم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه یکی از بلایای تکنولوژی، آسیب های مضاعفی است که به بشر وارد می کند ،تصریح کرد: اگر به صد سال پیش برگردیم، تصادف به معنای امروزی نبود و برخی بیماری ها علت عمده مرگ مردم بود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: درست است که در دوران گذشته چهارپا وجود داشت اما چهارچرخ نبود و این چهارچرخ امروز، تعداد زیادی از مردم را می کشد.

بیش از 30 سال است که چشم به راه هستیم خودرویی استاندارد به بازار عرضه شود

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود تا سال 2020، تصادفات، سومین عامل مرگ انسان در دنیا باشد، گفت: متاسفیم که آمار تصادفات در ایران به خصوص در خودروهای سنگین، صد برابر دنیاست.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه از نظر مرگ و میر به ازای هر 10 هزار خودرو وضعیت ایران تقریبا 2 برابر متوسط دنیا و اروپاست، تصریح کرد: درست است که تعداد تلفات جاده ای از سال 84 تا کنون 40 درصد کاهش یافته اما تعداد خودرو افزایش و کیفیت آنها تفاوتی نداشته است.

وزیر بهداشت افزود: بیش از 30 سال است چشم به راه هستیم که خودرویی استاندارد به بازار عرضه شود و متاسفانه کیفیت خودروها بهتر نشده و در برخی موارد بدتر هم شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت جاده های کشور بهتر از گذشته است اما با استانداردها فاصله داریم، گفت: حضور پلیس در کاهش حوادث ترافیکی موثر است و دستگاه هایی مانند اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی حضور خوبی در این حوادث دارند اما تا وضعیت مطلوب، فاصله داریم.

انیمشن سیاساکتی، تاثیرگذاری بسیار زیادی در مردم داشت

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه امیدوارم در موضوع فرهنگسازی برای کاهش تصادفات، همراهی بیشتری با پلیس راهنمایی و رانندگی بشود، گفت: نمی دانم چرا تولید مجموعه های انیمشن مانند سیاساکتی متوقف شد و به بودجه یا انگیزه برای تولید نیاز دارد یا خیر؛ اما تاثیرگذاری بسیار زیادی در مردم داشت.

وزیر بهداشت ادامه داد: کار معلمی از جنس انبیاء است و نباید از تکرار خسته شد، بلکه آموزش موثر با تکرار میسر و منجر به رفتار سازی می شود،امیدوارم همکاری بیشتری با پلیس راهنمایی و رانندگی داشته باشیم و ما تابع این نیرو هستیم تا آسیب های ناشی از حوادث جاده ای کاهش پیدا کند.

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت با افزایش پوشش خدمات درمانی و امدادی در حوادث جاده ای، گام های مثبتی برداشته است، البته شاید بهورزان، مراقبین سلامت، خانه های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت و شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بتوانند به فرهنگسازی کمک کنند، نقش و کمک وزارت بهداشت در کاهش مرگ و معلولیت ناشی از حوادث جاده است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم 33 پایگاه اورژانس هوایی در کشور راه اندازی شد،اظهار کرد: ناوگان زمینی اورژانس به طور کامل نوسازی و در کلانشهرهای کشور مانند تهران، موتورلانس ها به ظرفیت اورژانس اضافه شد.

وزیر بهداشت افزود: در ایام تعطیلات نوروزی، علاوه بر 2400 پایگاه اورژانس در کشور، 500 پایگاه جدید دیگر نیز خدمات فوریت های پزشکی را به مردم و مسافران ارائه می دهند.

امیدوارم مسئولان صنعت در تولید خودرو تعارف را کنار بگذارند

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین علل کاهش تصادفات، رعایت مقررات راهنمایی رانندگی توسط مردم است، گفت: پلیس راهور همواره تاکید دارد که بسیاری از تصادفات در فاصله 30 کیلومتری منتهی به مقصد رخ می دهد و مردم باید به این نکته توجه کنند، بنابراین شرط عقل، پیشگیری از بروز این حوادث است.

قاضی زاده هاشمی افزود: بین 19 تا 20 درصد از قربانیان حوادث جاده ای، کمتر از 20 سال سن دارند که وضعیت مناسبی نیست و در سنین جوانی، به دلیل بی توجهی، هیجان، غفلت و ساده اندیشی بهترین ثمره و سرمایه زندگی را از دست می دهیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: امیدوارم چهارشنبه آخر سال کم حادثه ای داشته باشیم و پدران و مادران، فرزندان خود را رها نکنند و برنامه های جمعی برگزار کنند؛ در چهارشنبه پایانی سال می توان به شیوه های خوب هم شادی و تفریح کرد و راهکار آن، همراهی پدران و مادران با فرزندان خود و رها نکردن آنهاست.

وی تصریح کرد: امیدوارم فرهنگ ترافیکی ارتقا پیدا کند و مسئولان صنعت هم در تولید خودرو تعارف را کنار بگذارند و اگر نمی توانند، فکر دیگری شود، بنابراین باید خودرویی تولید شود که سلامت مردم را تضمین کند و در مورد جاده ها، دولت و مجلس تصمیم بگیرند که نقاط حادثه خیز را برای همیشه از بین ببرند؛ تنها مسکّن آرامبخش برای نهادهای درگیر در ایام تعطیلات نوروزی، لبخند و رضایت مردم است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۲۱ اسفند ۱۳۹۶
جای تاسف است