به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، جشنواره غذای بومی محلی سیستان و بلوچستان با حضور سلیمان پاک سرشت معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در تالار ۶ مرداد مرکز شماره یک فنی حرفهای زاهدان گشایش یافت.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: این نمایشگاه در قالب ۴۰ غرفه در رشتههای صنایع غذایی مرتبط با فنی و حرفهای که منجر به درآمد زایی میشود به مدت یک روز راه اندازی شده است.
مهرداد جهاندیده یکی از رویکردهای جدید سازمان آموزش فنی و حرفهای را ارائه رشتههای مهارتی و توان افزایی نیروی کار از جمله اقشارکم درآمد و بانوان سرپرست خانوار ذکر کرد و گفت: برگزاری این چنین نمایشگاههایی میتواند کمک خوبی به افزایش گرایش افراد به این رشتهها و ایجاد بازار فروش برای فعالان این عرصه شود.
وی ترویج فرهنگ مصرف غذاهای بومی و سنتی و حذف غذاهای آماده را از جمله اهداف دیگر برگزاری این جشنواره ذکر کرد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: در این جشنواره افزون بر ۳۰ نوع غذای محلی ارائه شد.
انتهای پیام/گ