باطنی دندان پزشک در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ با اشاره به اینکه مصرف لبنیات کم چرب میزان مصرف میوه و سبزیجات می تواند به استحکام دندان کمک کند گفت: پوسیدگی از هر لحظه ای که دندان رویش پیدا می کند در دهان احتمال ایجاد پوسیدگی وجود دارد.
وی ادامه داد: ایجاد پوسیدگی بستگی به بهداشت دهان و دندان و بعد از آن تغذیه و ژنتیک و جنس دندان در زمان ایجاد پوسیدگی تاثیر دارد.
باطنی افزود: تحقیقات نشان داده بعد از خوردن غذا و رسیدن مواد قندی 3 تا 5 دقیقه طول می کشد که اسید ایجاد کند و دندان پزشکان می گویند علت های مهمی در ایجاد پوسیدگی نقش دارد به محض اینکه دندان به شیرینی برسد یا به آب سرد و غذای گرم و بستنی حساسیت نشان می دهد که همه از علایم اولیه پوسیدگی است .
انتهای پیام/ز