به گفته دندان پزشک مصرف لبنیات کم چرب میزان مصرف میوه و سبزیجات می تواند به استحکام دندان کمک کند.

باطنی دندان پزشک   در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  با اشاره به اینکه مصرف لبنیات کم چرب میزان مصرف میوه و سبزیجات می تواند به استحکام دندان کمک کند گفت: پوسیدگی از هر لحظه ای که دندان رویش پیدا می کند در دهان احتمال ایجاد پوسیدگی وجود دارد.

وی ادامه داد: ایجاد پوسیدگی بستگی به بهداشت دهان و دندان و بعد از آن تغذیه و  ژنتیک و جنس دندان در زمان ایجاد پوسیدگی تاثیر دارد.

باطنی افزود: تحقیقات نشان داده بعد از خوردن غذا و رسیدن مواد قندی 3 تا 5 دقیقه طول می کشد که اسید ایجاد کند و دندان پزشکان می گویند علت های مهمی در ایجاد پوسیدگی نقش دارد به محض اینکه دندان به شیرینی برسد یا به آب سرد و غذای گرم و بستنی حساسیت نشان  می دهد که  همه از علایم اولیه پوسیدگی است .


انتهای پیام/ز


تغذیه و  ژنتیک و جنس دندان در زمان ایجاد پوسیدگی تاثیر دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.