هانیه اسمی سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات
گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ گفت: هدف از برگزاری این دورههای آموزشی، آشنایی با نحوه طبخ صحیح و با مصرف آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار ترویج شعار ماهی غذای سلامتی است.
وی ادامه داد: این دورههای آموزشی در
شهرستانهای بندرترکمن، علی آباد کتول، رامیان و بندرگز، از امروز به مدت یک هفته ،در هر شهرستان به مدت دو روز برگزار میشود.
اسمی در مورد برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در ادامه این کارگاه آموزشی افزود: برنامه روز اول این کارگاهها همراه با آموزش طبخ آبزیان توسط مربی بین المللی آشپزی خواهد بود.
وی گفت: همچنین بانوان علاقمند میتوانند فردا با تهیه غذاهای دریایی در
جشنواره طبخ آبزیان شرکت کنند و پس از داوری از جوایز نفیس این جشنواره بهرهمند شوند.
وی در پایان گفت: مهمترین آیتم برای داوری این جشنواره، نحوه طبخ صحیح با روشهای پخت سالم، اعم از آب پز و بخار پز و استفاده از سبزیجات در پخت غذاها است.
انتهای پیام/م
جشنواره آبزیان در ۴ شهرستان گلستان می شود