جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور در زاهدان بکار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  نخستین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری منطقه پنج کشور با حضور هنرمندانی از استان‌های یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان به میزبانی زاهدان روز شنبه بکار خود پایان داد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه غذا‌های محلی، رقابت‌های آشپزی، انتخاب واحد‌های پذیرایی، اجرای موسیقی زنده و نشست‌های علمی در خصوص غذا از جمله برنامه‌های اجرایی در این جشنواره بوده است.
مجتبی میرحسینی افزود: در این جشنواره ۷۰ شرکت کننده در قالب ۳۷ غرفه غذا‌ها و صنایع دستی محلی خود را در معرض دید عموم قرار دادند.

وی افزود: شرکت کنندگان ۳۰ نوع موادغذایی را در این جشنواره ارائه کردند که از هر استان سه غرفه به عنوان سفره ایرانی برتر معرفی و تقدیر شد.

وی با بیان اینکه امروزه در سفره گردشگری، غذای محلی ارزش ویژه‌ای یافته است، اظهار داشت: با مفهوم جدید گردشگری غذا مواجه هستیم که بعد از اسکان دومین اولویت را در طراحی بسته‌های سفر به خود اختصاص داده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از مراسم، آداب، سنت‌ها و رسوم رفته رفته در حال فراموشی است با برگزاری این گونه جشنواره‌ها از نشستن غبار فراموشی بر میراث ماندگارمان جلوگیری می‌کنیم.

میرحسینی ادامه داد: گردشگران زیادی برای آشنایی با فرهنگ، لباس محلی، موسیقی متنوع، آداب و رسوم و مهمان نوازی مردم سیستان و بلوچستان که شهره عام و خاص است به این استان سفر کرده اند.

انتهای پیام/گ

پایان جشنواره سفره ایرانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار