معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی گفت:در سال 96، تعداد 22 میلیون و 700 هزار نفر مسافر در حوزه شهری و حومه ای با راه آهن جابجا شدند که نسبت به سال گذشته 6 درصد رشد داشته است.

معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی در گفتگو  با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت:در سال 96 ، تعداد 22 میلیون و 700 هزار نفر مسافر در حوزه شهری و حومه ای با راه آهن جابجا شدند که نسبت به سال گذشته 6 درصد رشد داشته است.

 سیدحسن موسوی افزود: نوروز امسال برای روزهای پیک مسافرت ها، چهار هزار و 840 رام قطار پیش بینی شده که رشدی بیش از 15 درصد نسبت به نوروز پارسال دارد.

وی ادامه داد: در همین زمینه، 350 واگن با عمر بالای 45 سال و 280 واگن با عمر بالای 30سال از رده خارج و تعدادی واگن های نو و یا تعمیر و بازسازی شده جایگزین شده است.

معاون مسافری راه آهن کشور خاطرنشان کرد: در پنج سال گذشته توجه مسئولان کشوری به حمل و نقل ریلی، بیشتر شده و شاهد اقدامات اساسی خصوصا در قانون برنامه ششم توسعه بوده ایم که سفر رئیس جمهور و هیات وزیران با قطار نیز نشان از اهمیت دادن به ناوگان ریلی است.

موسوی ادامه داد: همچنین اختصاص یک درصد درآمدهای نفتی به راه آهن، بیانگر اهمیت دادن به رشد و توسعه حمل و نقل ریلی است .

وی تصریح کرد: در این راستا در قانون برنامه ششم توسعه، افزایش سهم بار به میزان 30 درصد و مسافر 20 درصد پیش بینی شده و تا سال 1400 آمار مسافر جابجا شده باید به 103میلیون نفر برسد که سهم قطارهای حومه ای 51 میلیون و قطارهای بین شهری 52 میلیون نفر خواهد بود.

این مسئول تاکید کرد: لازمه تحقق این مهم، تامین 900 دستگاه واگن بین شهری و 33 رام قطار ریل باس است.

رئیس مرکز هماهنگی امور مناطق راه آهن کشور نیز گفت: یزد در مرکز جغرافیای کشور واقع شده و وجود معادن سنگ آهن به اهمیت آن افزوده و مرکز مواصلاتی عبور بارهای ترانزیتی از شرق به غرب و شمال به جنوب کشور است.

سیدمصطفی داودی تصریح کرد: 40 درصد بارگیری و 25 درصد درآمد ناوگان ریلی کشور، به راه آهن منطقه یزد اختصاص یافته که در جهت تحقق این امر روزانه 120 رام قطار باری و مسافری در محور این اداره کل تردد می کند.

وی به اهمیت مرکز کنترل ترافیک این اداره کل اشاره کرد و گفت: 46 ایستگاه از ادارات کل یزد، اصفهان و کرمان زیر نظر مرکز سی تی سی یزد است و قابلیت افزایش تا 60 ایستگاه را دارد.

راه آهن یزد با سهم 37 درصد حمل و نقل بار در 16سال گذشته در جایگاه نخست قرار دارد.

80 درصد مواد معدنی و 70 درصد بارهای ترانزیتی کشور با قطار از این استان جابجا می شود.

در مسیر راه آهن یزد که پر ترددترین مسیر کشور است، روزانه 130رام قطار مسافربری و باری عبور می کند و به طور میانگین بیش از 40هزار تن بار از بخش های معدنی و سایر بخش ها از این طریق جابجا می شود.

انتهای پیام/ ی

تردد روزانه 120 رام قطار باری و مسافری در محور راه آهن یزد

برچسب ها: حمل ونقل ، راه آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.