نخستین جشنواره غذاهای گیلانی با استفاده از سبزیجات بومی و محلی در رشت برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛پری موسی پور دبیر جشنواره غذا‌های گیلانی گفت: نمایش سفره ارزان، اشتغال پایدار و توسعه محصولات کشاورزی و ترویج غذا‌های گیلانی و صادارت آن‌ها به کشور‌های دیگر از اهداف این جشنواره است.
وی افزود: بیش از ۱۲۵ نفر در نخستین دوره این جشنواره شرکت کردند که از بین آن‌ها به انتخاب داوران و بازدید کنندگان نمایشگاه نفرات برتر اعلام خواهد شد.
رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه با تاکید بر لزوم معرفی و ترویج غذا‌های محلی تصریح کرد: ثبت غذا‌های بومی محلی، برگزاری جشنواره‌های غذا در مناطق مختلف و تنوع منوی غذایی در رستوران‌های گیلان از جمله برنامه‌های میراث فرهنگی گیلان برای معرفی و ترویج غذای گیلانی است.

 

انتهای پیام/ق

 جشنواره غذاهای گیلانی  با طعم سبزیجات محلی دررشت 

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.