آنفلوآنزا نوعی عفونت ویروسی است، این بیماری معمولاً قسمت‌های فوقانی سیستم تنفسی را درگیر می‌کند و با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان این عارضه را کنترل کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ آنفلوانزا نوعی عفونت ویروسی است؛ این بیماری معمولاً قسمت‌های فوقانی سیستم تنفسی را درگیر می‌کند؛ از علائم آنفلوانزا می‌توان به تب، بدن درد، سردرد، سرفه، گلو درد و خشکی گلو اشاره کرد.

مصرف برخی مواد غذایی به بهبود علائم آنفلوانزا کمک شایانی می‌کند؛ در این مطلب طرز تهیه غذایی مفید برای آنفلوانزا را بیان می‌کنیم.

استفاده از این غذا نقش موثری در کوتاه‌تر شدن مدت آنفلوانزا دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای


فلفل دلمه‌ای قرمز                                  پنج عدد
روغن زیتون                                             یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز تند خرد شده                        یک عدد
سیر خرد شده                                          ۲ حبه
پیاز خرد شده                                           ۲ عدد
گوجه‌فرنگی بدون پوست و خرد شده   پنج عدد
قرص عصاره سبزیجات                           ۲ عدد
آب                                                           یک لیتر
نمک                                                        به مقدار لازم
فلفل                                                        به مقدار لازم
پودر مرزنجوش                                      به مقدار لازم

بهبود آنفلوانزا با غذایی مفید
روش تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای


-فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید؛ پس از جدا کردن الیاف سفید وسط فلفل‌دلمه‌ای‌ها و دانه‌هایشان، آن‌ها را از طرف پوستشان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.

-فلفل‌دلمه‌ای‌ها را از فر خارج کنید، آن‌ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را ببندید و بگذارید پنج دقیقه بماند سپس فلفل‌دلمه‌ای‌ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید.

-روغن زیتون را گرم کنید و فلفل قرمز تند خرد شده را با حرارت ملایم در آن تفت دهید، سپس سیر و پیاز را به فلفل قرمز تند خرد شده اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

- اکنون گوجه‌فرنگی‌ها را به فلفل قرمز تند خرد شده اضافه کنید مخلوط حاصل را ۵ دقیقه با شعله کم حرارت دهید تا مواد نرم شوند سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به مواد اضافه کنید، مواد را درون دستگاه غذاساز بریزید تا به حالت پوره درآید.

-پوره را درون ظرف بزرگی بریزید؛ مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه مواد را با شعله کم حرارت دهید.

- سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.

-در مرحله آخر پودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید و سوپ را با نان تازه میل کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار