![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حجت الاسلام فاضلیان مدیر حوزه های علمیه خواهران استان در اولین مراسم گرامیداشت ۱۵طلبه شهیده کشور گفت : شهدا به انقلاب اسلامی عزت و آبرو دادند لذا حفظ این عزت در گرو حفظ دستاوردهای انقلاب و ارزش ها و آرمانهای شهداست.
وی شهادت را اوج بندگی واخلاص ذکر کرد و افزود : اگر امروز ایران اسلامی در اوج عزت وامنیت است به برکت خون شهداست .
حجت الاسلام فاضلیان خاطرنشان کرد : در کشور بیش از ۴ هزار و۳۴۳ نفر روحانی وطلبه جان شیرین خودشان را برای اعتلای مفاهیم الهی و روحانی انقلاب اسلامی فدا کرده اند که از این تعداد ۱۵ طلبه شهیده اند.
بهرام نیا ، نماینده مردم نهاوند درمجلس نیز برگزاری یادواره ها را نقطه مقابل تهاجم فرهنگی دشمن بیان کرد وگفت : اگر نگاه ما به درون باشد قطعا ویقینا می توانیم بر تمام دسیسه های دشمنان فایق آییم .
در ادامه این مراسم از تندیس شهدای طلبه شهیده کشور رونمایی شد.
انتهای پیام/د.ا