به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ مصطفی سالاری استاندار گیلان در بازدید از پست ۲۰/۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی سپید رود رشت گفت: ۲ هزارو ۸۱۸ مگاوات برق درنیروگاههای گیلان تولید میشود که روزانه ۸۰۰ مگابات آن به استانهای تهران، زنجان مازندران، اردبیل و آذربایجان صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه پیک مصرف برق در سال ۹۶ یک هزارو ۷۲۰ مگاوات بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ در صد افزایش داشته است افزود: پیش بینی میشود این میزان مصرف در سال آینده به یک هزارو ۸۵۰ مگاوات برسد.
استاندار گیلان گفت: میزان مصرف برق درفصل گرم سال در استان بسیار بالا است که باید برای استفاده بهینه و درست برنامه ریزی شود.
سالاری افزود: دستگاه و ادارات باید اعتبارات مورد نیاز خود را در برای سال آینده اعلام کنند تا برای برنامه ریزی در سال آینده مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برگزاری جلسات برنامه ریزی شده پشرفت طرحها را تسریع میبخشد و دریافت مطالبات استان را تحقق میدهد تصریح کرد: برنامه ریزیها برای شرکت برق باید در قالب برنامههای ۵ ساله تنظیم شود تادر مواقع حساس با معضل مواجه نشود.
در ادامه غلامعلی جعفر زاده نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: بعضی از روستاهای شهرستان رشت دچار ضعف برق هستند که مشکلات زیادی را برای مردم آن روستاها فراهم کرده است که برای برطرف کردن معضل در روستاها باید چاره اندیشی شود.
عظیم بلبل آبادی مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه گیلان نیز همچنین به پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت شهرک صنعتی سپید رود رشت اشاره کرد و افزود این پروژه که با هدف تامین برق پایداردر شرایط پیک بار برای این شهرک راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه این طرح تاکنون ۴۸ درصد پیشرفت کار دارد افزود: برای ساخت و راه اندازی آن ۱۴۶ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
جمشید طالبی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان هم گفت: ۲۸ هزار کیلومتر شبکه برق در استان گیلان وجود دارد که ازاین میزان ۹ هزار کیلومتر برق ۲۰ کیلو ولت و ۱۹ هزار کیلومتر برق فشار ضعیف است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان افزود: استان گیلان یک میلیون و ۳۸۰ هزار مشترک دارد که ۸۰ درصد این مشترکان خانگی هستند و ۴۶ درصد مصرف برق استان را به خود اختصاص داده اند.
طالبی بیشترین مصرف برق استان را ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه اعلام کرد و افزود: امسال ۲۹ میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان برای تعویض سیمهای فرسوده برق در استان هزینه شده است که بیشترین تعویض در شهر رشت بوده است.
سید محمد احمدی فرماندار رشت هم گفت: ۸ هزارو ۲۰۰ متر از خطوط برق شهرستان رشت در بارش برف سال ۹۲ دچار حادثه شده است که باید در تعمیر و تعویض این خطوط تسریع شود.
وی تصریح کرد: ۴۰ درصد برق مصرفی استان در شهرستان رشت است و بخشهای سنگر، کوچصفهان، خمام و خشکبیجار به دلیل ضعف برق با مشکل مواجه هستند.
انتهای پیام/م.ع