کارشناسان امیدوار هستند با استفاده از این وسیله مانع از مسمومیت و مرگ هزاران انسان در سراسر جهان شوند و این وسیله حتی در خانهها و رستورانها مورد استفاده قرار گیرد.
ازجمله باکتریهایی که به وسیله این دستگاه قابل شناسایی است میتوان «ایکولای» و «سالمونلا» را نام برد که با استفاده از روشهای سنتی کنونی شناسایی وجود آنها درمواد غذایی دو روز به طول میانجامد، اما با استفاده ازاین روش جدید تنها درعرض چند دقیقه باکتریها شناسایی میشوند.
در وسیله جانبی همراه نرم افزار یک تراشه شیمیایی وجود دارد که قادر به شناسایی کوچکترین مقدار از باکتری درخوراکیها است.
این نرم افزار هنوز نیاز به توسعه دارد، زیرا قادر به جداسازی باکتریهای مفید ومضر نیست و تمامی آنها را نشان میدهد، اما کارشناسان امیدوار هستند درآینده بتوانند باکتریهای بی ضرر، مفید و مضر برای بدن را با استفاده از این نوآوری تفکیک کنند.
افزون بر استفاده در آشپزخانهها، رستوران و غذاخوریها از این وسیله میتوان برای بررسی میزان باکتریها پس از وقوع بلایای طبیعی، چون سیل و زلزله و افزایش ایمنی نجات یافتگان استفاده کرد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/