« کاهش مناطق تنش»؛ توافقی برای صلح یا تجزیه سوریه؟ ارتش ترکیه چند پایگاه نظامی در استان‌های حلب و ادلب احداث کرده است؟ + نقشه میدانی و تصاویربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تحولات میدانی سوریه را در دی ماه سال جاری باید به نام شکست های سنگین گروه های تروریستی در استان های «حلب، ادلب و حماه» نام گذاری کرد که باعث شد دولت ترکیه با چراغ سبز متحدانش برای متوقف کردن پیشروی های نیروهای جبهه مقاومت وارد عمل شد.

دولت ترکیه و متحدانش به خوبی می دانستند اگر به صورت مستقیم وارد میدان نشوند، روند شکست های گروه های تروریستی ادامه می یابد و نیروهای جبهه مقاومت علاوه بر شکست محاصره شهرک های الفوعه و کفریا تا عمق استان ادلب پیشروی خواهند کرد.

ارتش ترکیه در یک ماه گذشته در چند مرحله به شمال سوریه لشکرکشی کرد و به بهانه اجرای طرح «کاهش مناطق تنش»، کاروان های نظامی (دهها خودروی نظامی، زرهی و تانک) خود را در جنوب غرب استان حلب و مناطق مختلف استان ادلب مستقر کرد.

« کاهش مناطق تنش»؛ توافقی برای صلح یا تجزیه سوریه؟ ارتش ترکیه چند پایگاه نظامی در استان‌های حلب و ادلب احداث کرده است؟ + نقشه میدانی و تصاویر

آموزش و تقویت گروه های تروریستی در استان های حلب و ادلب، کمک رسانی بیشتر به جبهه جنوبی عفرین عوامل دیگری به شمار می آیند که باعث شد دولت ترکیه به بهانه اجرای ظرح «کاهش مناطق تنش» که به صورت نیم بند در مذاکرات آستانه به تصویب رسیده بود، به شمال سوریه لشکرکشی کند. 


بیشتر بخوانید:ببرهای سوریه برای تنظیم ضربان قلب پایتخت سوریه وارد غوطه شرقی شدند +نقشه میدانی و تصاویر


 ارتش ترکیه در دو هفته گذشته با استقرار کاروان های نظامی در شمال سوریه، ۶ پایگاه موقت در استان های حلب و ادلب احداث کرده است که به شرح ذیل است:

- پایگاه شماره یک : شهرک «صلوه» -شمال استان ادلب

- پایگاه شماره دو : منطقه «جبل الشیخ» از توابع شهر «داره عزه» در شمال غرب استان حلب

- پایگاه شماره سه : منطقه «الشیخ عقیل» از توابع منطقه «سمعان» در شمال غرب استان حلب

- پایگاه شماره چهار: شهرک و ارتفاع «العیس» در جنوب غرب استان حلب

- پایگاه شماره پنج: منطقه «تل الطوقان» در شرق استان ادلب (غرب فرودگاه نظامی ابوظهور)

پایگاه شماره شش: منطقه «صوامع الصرمان» از توابع شهر «معره النعمان شرقی» در جنوب استان ادلب

« کاهش مناطق تنش»؛ توافقی برای صلح یا تجزیه سوریه؟ ارتش ترکیه چند پایگاه نظامی در استان‌های حلب و ادلب احداث کرده است؟ + نقشه میدانی و تصاویر

در ۳ هفته گذشته، حومه پایگاه شماره ۴ شاهد بیشترین درگیری بوده که منجر به کشته و زخمی شدن ۵ تن از نیروهای نظامی ارتش ترکیه شده و در نهایت روسیه برای جلوگیری از افزایش تنش ها نیروهای خود را در منطقه مستقر کرد.

براساس طرح «کاهش مناطق تنش» که به صورت ناقص در مذاکرات آستانه به تصویب رسیده، دولت های روسیه، ایران و ترکیه باید برای جلوگیری از افزایش تنش ها نیروهای خود را با سلاح سبک در مناطق از پیش تعیین شده مستقر کنند اما آنکارا با ارسال دهها خودروی زرهی و تجهیزات سنگین نظامی این توافق نیم بند را نقض کرده و این مسئله نشان می دهد اردوغان به دنبال ماجراجویی جدید در سوریه است.

 در یک ماه گذشته کاروان های نظامی ترکیه در شمال سوریه از مناطق تحت اشغال گروه های تروریستی عبور کردند در حالی که در مذاکرات آستانه همکاری با گروه های تروریستی ممنوع اعلام شده و همین مسئله تضادهای عملکرد آنکارا را در شمال سوریه به خوبی نماش می دهد.

براساس اطلاعات به دست آمده، کاروان های نظامی ترکیه در شمال سوریه توسط عناصر تروریستی جبهه النصره اسکورت شده اند که این موضوع به معنای نقض مذاکرات آستانه است چرا که در توافق های به دست آمده به ضرورت نبرد با گروه های تروریستی تاکید شده است.

یک منبع میدانی از ماجراجویی های جدید دولت ترکیه در شمال سوریه خبر داد و افزود: آنکارا درصدد است با اعزام ۷ کاروان بزرگ نظامی، چند پایگاه دیگر در شمال سوریه احداث کند.

« کاهش مناطق تنش»؛ توافقی برای صلح یا تجزیه سوریه؟ ارتش ترکیه چند پایگاه نظامی در استان‌های حلب و ادلب احداث کرده است؟ + نقشه میدانی و تصاویر

«فرودگاه نظامی تفتناز در حومه شرقی شهرک های الفوعه و کفریا، شهر سراقب، منطقه وادی الضیف، خان شیخون، لطمانه، کفرزیتا و شیخ منصور» ۷ نقطه جدید در استان های حلب و حماه به شمار می آیند که دولت ترکیه برای راه انداری پایگاه نظامی برنامه ریزی کرده است.

نظارت بر تداوم آتش بس سراسری، فراهم کردن شرایط مناسب انسانی، ارسال کمک های بشر دوستانه و هموار کردن وضعیت برای بازگشت آوارگان سوری از اهداف اصلی تصویب طرح کاهش مناطق تنش بود اما دولت ترکیه با بر هم زدن توافق های به دست آمده به دنبال کسب منافع خود است.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

« کاهش مناطق تنش»؛ توافقی برای صلح یا تجزیه سوریه؟

برچسب ها: سوریه ، تروریسم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
هیچ اعتمادی به کشور ترکیه نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
هیچ اعتمادی به کشور ترکیه نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
انشالله ریشه السعود واسرائیل محو ونابود بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
مرگ بر اسرائیل