یک هنرمند تبریزی گفت: طرح تبریز ۲۰۱۸ که با هدف آماده‌سازی شهر اولین‌ها برای پذیرایی هرچه بیشتر از گردشگران کشور‌های اسلامی کلید خورده، هیچ سودی برای صنایع دستی نداشته است.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سازمان کنفرانس اسلامی در سال ۲۰۱۵ طرحی با نام معرفی شهر نمونه گردشگری کشور‌های اسلامی را کلید زد و بر اساس تصمیم این سازمان تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد.

البته پیش از این شهرهایی، چون قدس، قونیه و مدینه این لقب را به خودشان اختصاص داده‌اند؛ بنابراین گزارش طرح تبریز ۲۰۱۸ در سوم فروردین ماه سال ۱۳۹۷ افتتاح می‌شود و ما در این گزارش تلاش کرده‌ایم در قالب مصاحبه با الهام هاشمی راد، هنرمند تبریزی فعال در عرصه سوزن دوزی بسنجیم که این طرح در آستانه افتتاح چه سودی برای عرصه صنایع دستی شهر تبریز داشته است.

الهام هاشمی راد، هنرمند تبریزی فعال در عرصه سوزن دوزی در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان؛ از وضعیت نامناسب فروش صنایع دستی تبریز خبر داد و اظهار کرد: امروز و در آستانه افتتاح طرح تبریز ۲۰۱۸ هیچ بازارچه صنایع دستی در تبریز وجود ندارد. در اصل طرح تبریز ۲۰۱۸ تا به امروز هیچ سودی برای صنایع دستی نداشته است.

وی افزود: اگرچه مکان‌های تاریخی می‌توانند بهترین مکان‌ برای نمایش و عرضه صنایع دستی باشند، مسئولان تبریز اجازه نمی‌دهند که صنایع دستی این شهر در مکان‌های تاریخی به نمایش گذاشته شوند. البته در گذشته هنرمندان صنایع دستی آثارشان را در مسجد کبود به نمایش می‌گذاشتند، اما امروز به ما اجازه نمی‌دهند که آثارمان را در این مکان به نمایش بگذاریم. اما به نظر هنرمندان تبریزی مسجد کبود بهترین مکان برای نمایش و عرضه صنایع دستی است.

این هنرمند تبریزی خاطرنشان کرد: من با شرایط فعلی هیچ چشم انداز خوبی را برای صنایع دستی تبریز متصور نیستم.


انتهای پیام/

 

صنایع دستی ایران و اجرای طرح تبریز 2018

 

برچسب ها: صنایع دستی ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.