حجت الاسلام موسوی هوایی گفت: سیره زندگی حضرت زهرا (س) و وجود مبارک ایشان، سرلوحه‌ای برای یاری رساندن به جامعه بشری است.

حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی معاون پژوهش و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی و سخنران و کارشناس امور دینی در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درخصوص جایگاه حضرت زهرا (س) در قرآن کریم و سیره رفتاری این حضرت (س) گفت: یکی از اساسی‌ترین سند‌های الهی برای شرح وقایع، قرآن کریم است که در معجزه بودن این کتاب الهی شکی نیست، اما قرآن فرموده که این کتاب به مُفسر و مُبَین نیاز دارد و در آیات متعددی خطاب به پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید «وَ أَنْزَلْنا إِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیْهِمْ»؛ «ما ذکر را به تو نازل کردیم تا براى مردم بیان کنى که چه چیز به سویشان نازل شده.». همچنین در قرآن کریم مصادیق بسیاری در جهت معرفی پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به شأن نزول سوره کوثر بیان کرد: یکی از سوره‌های شریف قرآن سوره کوثر است، که درباره شأن نزول این سوره مکاتب شیعی و سنی نوشته‎اند خدای متعال حضرت زهرا (س) را به پیامبر اکرم (ص) عطا فرموده و در قرآن با تعبیر «انا اعطیناک الکوثر» یاد شده است.
 
معاون پژوهش و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه تفسیر اولیه سوره کوثر، وجود مبارک حضرت زهرا (س) نزد رسول الله (ص) است، افزود: وجود حضرت زهرا (س) در همه امور برای پیامبر اکرم (ص) خیر کثیری بود به این سبب که وجود مقدس پیامبر (ص) با نسل حضرت فاطمه الزهرا (س) تداوم داشت. شما در تاریخ ظلم و شقاوت‌هایی که در از بین بردن نسل سادات و اهل بیت (ع) روا گشته را مطالعه می‌کنید، حتی در زمان هارون کودکان را بین جزر دیوار پنهان می‌کردند. اما با وجود همه این رخداد ها، خدای متعال کاری کرد تا نسل حضرت زهرا (س) تا قیامت باقی بماند.
 
حجت الاسلام موسوی هوایی با اشاره به محوریت قرآن کریم نسبت به حضرت زهرا (س)، اظهار کرد: در سوره کوثر مطرح شده است اگر شما خواستید حاکمیت، اقتصاد و فرهنگ جامعه را بهبود ببخشید، سیره زندگی حضرت زهرا (س) را سرلوحه قرار بدهید، چرا که وجود مبارک این حضرت عالیقدر، خیر و یاری دهنده جامعه بشری است.
 
این سخنران و کارشناس امور مذهبی با اشاره به یکی دیگر آیات الهی درخصوص حضرت فاطمه (س)، گفت: آیات دیگری در قرآن وجود دارد که می‌فرماید؛ هر خانه‌ای که خدای متعال اذن دهد، اسم و نام پروردگار رفیع و بسیار یاد می‌شود؛ و زمانی که در این باره از پیامبر اکرم (ص) پرسیده می‌شود که کدام خانه‌ها اجازه دارند؟ می‌فرمایند: «خانه علی (ع) و خانه فاطمه (س).»
 
وی درخصوص الگوسازی سیره عملی و رفتاری حضرت زهرا (س) در زندگی امروز، بیان کرد: ما برای رسیدن به مسیر صحیح زندگی مصادیقی، چون امامان معصوم (ع) را داریم و باید بدانیم برای رسیدن به این الگو باید ما به نوع و سبک زندگی حضرت زهرا (س) نزدیک شود.
 
حجت الاسلام موسوی هوایی در پایان خاطرنشان کرد: خانواده از جمله معضلاتی است، که امروزه زیربنای اجتماعی قرار دارد. تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌ها و ماموریت‌های تمام کسانی است که به آرامش انسان، اسلام و به انقلاب اسلامی و خون شهدا پایبند هستند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار