دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۹۷-۹۶ از سوی علیرضا رئیسی معاون بهداشت به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

ابلاغ دستوالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزیبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۹۷-۹۶ توسط علیرضا رئیسی معاون بهداشت به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

بر این اساس سیدرضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت مطرح کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی امسال از پانزدهم اسفند آغاز و تا پایان روز پانزدهم فروردین ماه سال ۹۷ ادامه خواهد داشت.

غلامی گفت: براساس برنامه فوق همه کارشناسان مهندسی بهداشت محیط شاغل در معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستان ها و بازرسین مهندسی بهداشت محیط مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی در سراسر کشور در قالب تیم های بازرسی و نظارتی از ۸ صبح تا ۸ شب در طول یکماه در روزهای تعطیل و غیر تعطیل فعال هستند.

وی افزود: در بعضی از مناطق کشور از جمله خراسان رضوی، قم، شیراز، استان های ساحلی شمالی و جنوبی و استان های مسافر پذیر دیگر به صورت سه شیفته از ۸صبح تا ۲ بعدازظهر و از ۲بعد از ظهر تا ۸ شب و از ۸شب تا ۱۲ شب فعال هستند.

انجام بازرسی ویژه از اماکن بین راهی با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی

غلامی گفت: در ستاد همه معاونت های بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و ستاد مراکز بهداشت شهرستان ها یک نفر به عنوان کشیک از ۸ صبح تا ۸ شب جهت هماهنگی و جوابگویی مراجعه کنندگان مستقر بوده و یک نفر نیز از ۸ شب تا ۸ صبح فردا بعنوان آنکال نیز برنامه ریزی شده است.

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار اظهار کرد: در این برنامه علاوه بر بازرسی های بهداشت محیطی که به صورت تخصصی توسط اکیپ های بازرسی انجام می شود، بازرسی های مشترک نیز با سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان دامپزشکی، اداره اماکن نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، مراجع قضایی، ستاد نوروزی استان ها و شهرستان ها و... نیز برنامه ریزی و انجام خواهد شد.

غلامی گفت: کنترل و بازرسی ویژه از رستوران ها و اماکن بین راهی با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی و آب آشامیدنی نیز انجام خواهد شد.

وی افزود :همچنین استفاده بهینه از تجهیزات پرتابل بازرسی در همه بازرسی های بهداشتی توسط همکاران بازرس در طول برنامه به عمل خواهد آمد.

غلامی در پایان گفت: سامانه تلفنی ۱۹۰ آمادگی پاسخگویی به هموطنان در طول برنامه را دارد و هموطنان هر گونه شکایت مرتبط با رعایت نکردن بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و یا تاریخ گذشته ، عدم رعایت بهداشت و نظافت واحد های ارائه دهنده خدمات و عدم رعایت بهداشت و نظافت در سرویس های بهداشتی عمومی و نمازخانه ها بویژه در مسیر راه های ارتباطی شهرها و پمب بنزین ها و ترمینال های مسافربری زمینی و ریلی و هوایی را به این سامانه اعلام تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار