به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمامی این سرمایه توسط سرمایه گذار و مجموعه هایی که به کمک وی خواهند آمد، تامین خواهد شد.
وی افزود: هم اینک کارخانه پتروشیمی بویراحمد با ظرفیت تولید افزون بر 2 میلیون و 800 هزار تن تمامی مجوز های لازم را کسب کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خوراک این پتروشیمی گاز طبیعی بوده که از خطوط لوله که در فاصله یک کیلومتری مجتمع قرار دارد، تامین می شود.
وی عنوان کرد: این پتروشیمی یک زنجیره تولید را تشکیل داده و به جز گاز طبیعی که مجوز آن هم صادر شده، هیچ خوراک دیگری نیاز ندارد.
دیودیده تصریح کرد: یکهزار و 300 شغل مستقیم در زمان بهره برداری از پتروشیمی بویراحمد و حدود پنج هزار شغل در زمان ساخت آن ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: این پتروشیمی نقش مهمی در رونق صنعت استان خواهد داشت.
وی افزود: ایجاد صنایع پایین دستی، شرکت های تاسیساتی و مراکز تحقیق و توسعه بخشی از تاثیرگذاری پتروشیمی بویراحمد در آینده صنعتی کهگیلویه و بویراحمد است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: منطقه سقاوه به یک منطقه صنعتی و اقتصادی تبدیل می شود.
دیودیده بیان کرد: از نظر زیست محیطی و سلامت هیچ نگرانی وجود نداشته و هر شرایط و ضوابطی که برای اجرای این پتروشیمی لازم بوده، رعایت شده و مجوزها اخذ شده است.
مجوز احداث مجتمع پتروشیمی شهرستان بویراحمد در سفر اسفندماه سال 1395 معاون اول رئیس جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان صادر شد.
مجتمع پتروشیمی بویراحمد در منطقه سقاوه بویراحمد که در آینده منطقه ویژه پتروشیمی خواهد شد احداث میشود و فاصله آن از خط لوله تأمین خوراک گاز نزدیک به 1.5 کیلومتر است.
میزان اشتغالزایی این مجتمع پتروشیمی 2 هزار نفر است و خوراک آن به میزان سالیانه سه میلیارد و 200 میلیون مترمکعب گاز طبیعی از خطوط لوله سراسری موجود در سطح شهرستان تأمین خواهد شد.
پتروشیمی بویراحمد پس از بهره برداری قادر است که سالیانه 121 هزار تن بنزین پیرولیز، 59 هزار تن گاز مایع، 20 هزار تن اتیلن، 501 هزار تن پروپیلن، 501 هزار تن پلی پروپیلن،60 هزار تن انیدرید مالئیک و یک میلیون و 600 هزار تن متانول تولید کند.
انتهای پیام/ش