
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، جعفرصالحی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در سال ۹۶، گفت: ۷۰ اثر هنرمندان اصفهان برای داوری مرحله نهایی به معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور انتخاب و ارسال شد که تعداد ۴۷ اثر در ۲۱ رشته مختلف صنایع دستی و هنرهای سنتی موفق به کسب نشان ملی مرغوبیت شد.
وی افزود: خلاقیت و نوآوری، اصالت، مرغوبیت و قابلیت عرضه در بازار از معیارهای اصلی داوری نشان ملی بوده است.
انتهای پیام/م