مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: با توجه به ظرفیت‌های سخت‌افزاری پیش‌بینی می شود نزدیک به 65 هزار نفر از فرصت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شوند.

   به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،      ابوطالب جلالی امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به امکانات سخت‌افزاری و اقدامات نرم‌افزاری خوبی که در یک سال گذشته انجام شده است، اظهار داشت: تعداد 54 مرکز آموزش دولتی، 373 کارگاه ثابت شهری، 176 کارگاه جوار شهری، 179 کارگاه جوار روستایی، 240 کارگاه صنایع ضمن کار، 38 کارگاه صنایع اصناف، 64 کارگاه جوار پادگان، 59 جوار زندان، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور را در بخش دولتی ارائه می‌دهند.

وی تصریح کرد: در راستای رسیدن به اهدافی که اداره کل دارد در دو سال اخیر با محدودیت‌های منابع مواجه بود ولی این محدودیت نه تنها سبب کاهش روند توسعه آموزش نشد، بلکه با برنامه‌های جایگزین و مشارکت بخش غیردولتی، سرعت روند افزایش نیز داشته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: 200 حرفه شکل گرفته در موضوع‌های بیوتکنولوژی، گردشگری، غذا و دارو، هنرهای دیجیتال، هوشمندسازی، انرژی‌های نو و صنایع دستی و... است و این رشته‌ها دقیقاً مطابق با نیازهای استان است، هم‌راستای با نگاه‌ها، ظرفیت‌ها و موضوعاتی است که در سند آمایش استان اصفهان راه‌اندازی شده، به گونه‌ای که به جرأت می‌توان گفت این اتفاق در هیچ استان دیگری با این کمیت و ظرفیت انجام نشده است.

جلالی در باره سند مهارت اذعان داشت: سند مهارت به عنوان تکلیف در اختیار ادارات شهرستان‌ها قرار گرفته است و بر اساس الزامات و برنامه‌های این سند باید برنامه داشته باشند، در سال 96 که سال پایه اجرای این سند است، 36 درصد تکالیف آن عملیاتی شده و پیش‌بینی می‌شود که در سال 98 به طور صد در صد نهادینه شود.

وی یادآور شد: طرح مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی با هدف ایجاد فرصت خدمت یا تولید با شرایط آموزشی منحصر به خود فراهم شده که توسط بخش غیردولتی انجام می‌شود و نزدیک به 50 هزار نفر از این فرصت آموزشی برخورد خواهند شد که تعهد فنی حرفه‌ای در حدود 3 هزار و 600 نفری است و در ده ماهه اخیر بیش از 95 درصد از این تعهد تحقق پیدا کرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان بیان کرد: تا سال 1394 آزمون‌های ادارات فنی و حرفه‌ای به صورت دستی و به الگوهای قبلی برگزار می‌شد اما اکنون آزمون‌های الکترونیکی جایگزین شده و افراد هر روز و هر ساعتی که خود راغب باشند، درخواست بررسی تأیید صلاحیت می‌دهند.

جلالی با بیان پیشتازی استان اصفهان از سال 91 تا 95 در مسابقات ملی مهارت، گفت: این مسابقات هر دو سال یک‌بار در یکی از کشورهای عضو مسابقات جهانی برگزار می‌شود که در سال 2015 از هشت نشان آور اصفهانی‌ها یک نشان نقره و سال 2017 از هفت نفر، سهم اصفهانی سه نفر برگزیده بوده است.

وی تأکید کرد: اداره فنی و حرفه‌ای به دنبال استفاده از ظرفیت‌های مهارتی بلااستفاده سایر بنگاه‌های آموزشی و غیرآموزشی است و به همین دلیل با مراکز شغلی، نهادهای صنفی، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، شهرک‌های صنعتی و با ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان مانند جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی، شرکت برق، گاز، مخابرات و.. تفاهم‌نامه‌هایی امضا شده است.

 

انتهای پیام/م

 

نشست خبری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان

برچسب ها: وزارت کار ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.