به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فندقها، حاوی مقادیر زیادی از ویتامین E هستند و مقدار زیادی از ویتامینهای گروه B (مانند فولات) را به بدن میرسانند. ویتامین E، نقش بسیار مهمی در حفظ سلامتی پوست، مو و ناخنها دارد. ویتامینهای B نیز واقعا برای فعالیت مطلوب سلولها و متابولیسم انرژی ضروری هستند.
پتاسیم، کلسیم و منیزیم، سه املاح مهمی هستند که به میزان زیادی در فندقها وجود دارند. این املاح مهم، فواید مختلفی به بدن میرساند، مانند تنظیم فشار خون. برخلاف خوراکیهای ناسالم و مضری مانند چیپس، فندقها میتوانند مجموعهای از مواد مغذی مهم را برای بدن فراهم کنند که همگی در حفظ سلامتی نقش دارند.
فواید فندقها فقط به این نکات محدود نیستند، بلکه روغن فندق نیز یکی از بهترین روغنها برای تقویت پوست به شمار میرود. درواقع، شما میتوانید از روغن فندق بهعنوان پایهای برای کرمهای پوست و انواع لوسیونها استفاده کنید.
ویتامین E موجود در فندق، میتواند به ترمیم نسبی بافت اسکارهای پوستی کمک کند. علاوه بر این، این روغن میتواند نقش موثری در اصلاح پوستهای چرب داشته باشد، چون مانند نوعی قابض ملایم عمل میکند و درنتیجه هم منفذهای پوستی را در شرایط مناسبی قرار میدهد و هم غدد چربی پوست را تنظیم میکند.
منبع: سلامتیسم
انتهای پیام/