صادق پور ساخت نیروگاه برقابی با ظرفیت سه مگاوات و استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین نیاز برق تاسیسات را از جمله پروژه‌ ها ی اقتصاد مقاومتی شرکت آبفای قم عنوان کرد.

اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت آبفای قم به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛صادق پور،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در قالب طرح رقابت در خدمت در مصلی قدس با اشاره به سامانه 122 شرکت آب و فاضلاب استان قم اظهار کرد: این سامانه به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به درخواست‌ها و شکایات مردم است.

وی افزود: برنامه توسعه و بازسازی شبکه آب و فاضلاب استان قم به صورت مستمر انجام می‌شود و سالیانه 120 کیلومتر از این شبکه مورد بازسازی قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم عنوان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی، اقدامات متعددی داشتیم، از جمله این اقدامات خرید کالاهای داخلی است که موجب افزایش اشتغال می‌شود، همچنین تلاش کردیم که مردم را به مصرف درست آب تشویق کنیم تا نیاز به احداث پروژه‌های بزرگ تر کمتر شود.

صادق پور با اشاره به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت آب و فاضلاب قم اظهار کرد: از جمله این پروژه‌ها، احداث نیروگاه برقابی با ظرفیت سه مگاوات و اشتغالزایی 10 نفر است، همچنین از ظرفیت انرژی خورشیدی برای تامین نیاز برق تاسیسات شرکت آب و فاضلاب استان قم استفاده کردیم.

وی تصریح کرد: آب آشامیدنی مردم استان قم به سختی و با عبور از پنج استان تامین می‌شود، به همین دلیل مردم باید در مصرف آب صرفه جویی کنند، هر شهروند قمی در شبانه روز 150 لیتر آب مصرف می‌کند، در حالی که باید میزان مصرف آب، نصف این عدد باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم خاطر نشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون چهار منبع تامین آب در اختیار مردم قرار گرفت که آخرین منبع تامین آب، سد کوچری است، هم اکنون آب شیرین از فاصله 300 کیلومتری برای تامین نیاز مردم قم به این شهر منتقل می‌شود.

صادق پور با اشاره به پروژه‌های شرکت آب و فاضلاب استان قم اظهار کرد: هم اکنون این شرکت بیش از 60 طرح را در بخش‌های آب و فاضلاب همچون تجهیز، توسعه و اصلاح شبکه در شهر قم در دست اجرا دارد، سالیانه 110 میلیون متر مکعب آب آشامیدنی به شهرهای استان قم منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون امکان اتصال منازل نیمی از جمعیت شهر قم به شبکه فاضلاب وجود دارد و حدود 140 هزار خانوار شهری در این شهر می‌توانند به شبکه فاضلاب متصل شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم مطرح کرد: سیستم های هوشمند رصد و کنترل خدمات آب در شهر قم برای پایدارسازی خدمات آب و فاضلاب به اجرا درآمده است، همچنین برای اینکه آب آشامیدنی مردم از شاخص‌های کیفی مطلوبی برخوردار باشد، سیستم های تله متری هوشمند در شهر قم در سطح بسیار وسیع اجرا شده است تا به صورت آنلاین جریان آب رصد شود.

انتهای پیام/ش

سخنرانی مدیرعامل شرکت آبفای قم پیش از خطبه های نماز جمعه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.