وی افزود: اکنون ۲ نوع نان صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد، نظارت بر روی تولید نانهای صنعتی بیشتر بوده است، چرا که امکان کنترل همه فرآیندهای تولید وجود دارد، به دلیل اینکه مردم از نان سنتی بیشتر استفاده می کنند نظارتهای بر سلامت این نان ها افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده از برخی موادغیرمجاز در نان گفت: نانوایان گاهی به دلیل کیفیت نامناسب آرد از مواد بهبود دهندهای چون جوش شیرین استفاده میکنند، این مورد در کارگروه گندم، آرد و نان وزارت صنعت که سازمان غذا و دارو عضویت دارد در حال پیگیری است تا بتوانیم آردی با کیفیت مناسب در تمام فصول به نانواها تحویل دهیم.
وی ادامه داد: نمیتوان گفت که جوهر قند اصلا در نانها استفاده نمیشود، اما ما کنترلها و نظارتها را به طور مستمر انجام میدهیم و تاکید میکنم که استفاده از افزودنی های غیرمجاز مثل بلانکیت یا جوهر قند در نانها ممنوع است.
مفید در ادامه از کاهش ۱۰ درصدی نمک نان خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته با نظارتهای انجام شده توانستیم میزان نمک در نانهای سنتی را کاهش دهیم و اکنون به ۱.۸ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت هر سال ۱۶۰۰ میلیارد تومان بابت کاهش نرخ داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارویی مثل کیسههای خون در اختیار بیمهها قرار میگیرد تا شورای عالی بیمه قیمت داروها را پایین نگه دارد افزون بر این یک ردیف ۶۰ میلیارد تومانی برای بیماران خاص و صعبالعلاج به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور تخصیص یافته است.
انتهای پیام/