به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای اداری منطقه سیستان با حضور ائمه جمعه، معتمدان و فرمانداران شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان در سرسرای فرمانداری زابل اظهار داشت: حضور انسانهای فرهیخته، فرهنگی و شخصیتهای بزرگ از والاترین امتیازات این استان به ویژه سیستان است که باید از این ظرفیت برای توسعه منطقه استفاده کرد.
محبی افزود: این استان مکانی قابل توسعه است که انسانهایی توسعه گرا در آن حضور داشته باشند.
وی گفت: سیستان و بلوچستان در افق توسعه قرار دارد و از جوانانی دارای شور و مدارج بالا برخوردار است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت:سیستان وبلوچستان با داشتن انسانهای فرهیخته و مردمی وطن دوست و وفادار دژ مستحکمی در مقابل توطئههای دشمنان علیه آرمانها و ارزشهای ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: دولت با ایجاد زیرساختها زمینه ورود بخش خصوصی به سیستان و بلوچستان را فراهم میکند و نیاز است نخبگان و افراد شاخص جامعه نیز با روشنگری اقشار مختلف مردم نقش خود را برای ارتقای سطح توسعه استان ایفا کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سیستان در گذشته محلی برای تولید گندم کشور بوده است تاکید کرد: این منطقه امروز دچار خشکسالی شده که میطلبد با برنامه ریزی مناسب راندمان تولید را افزایش داد.
محبی اجرای طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری دشت سیستان از طریق لوله را کار ارزشمندی توصیف کرد و گفت: با اجرای این طرح بخش عمدهای از مشکل بیکاری مردم منطقه حل میشود.
وی اظهارداشت: باید با تلاش، هم افزایی و تمرکز انرژی گامهای متناسب با زمان در منطقه برداشته شود.
وی حضور امروز در منطقه سیستان را نخستین سفر درون استانی خود برشمرد و افزود: این نشست محلی با هدف افزایش همدلی و الفت برای حل مشکلات منطقه برگزار شده است.
وی تاکید کرد: دولتمردان نگاه ویژهای به سیستان و بلوچستان دارند و همه مسئولان با دلسوزی برای حل مشکلات مردم استان تلاش میکنند.
امام جمعه زابل نیز در این نشست گفت: با خشک شدن دریاچه هامون هزاران صیاد، دامدار و کشاورز بیکار شدند و فشار سنگینی به مردم و دولتها از ابتدای خشکسالی تاکنون وارد آمده است.
حجت الاسلام علی اکبر کیخا افزود: مشکلات سیستان میطلبد دولت توجه ویژهای به این منطقه داشته باشد.
وی اظهارداشت: سوء مدیریت و مدیریتهای مثبت ناپایدار ۲ مشکل عمده در منطقه سیستان است.
امام جمعه زابل استاندار سیستان و بلوچستان را فردی با تفکر بسیجی، با دیانت و متخصص عنوان کرد و گفت: نیاز است ظرفیت مرز در منطقه سیستان با نگاه ویژه به درستی مدیریت شود تا شاهد تبدیل تهدیدها به فرصت باشیم.
وی ادامه داد: ماهیانه مرز میلک افزون بر ۲۰ میلیارد تومان در آمد دارد که با رفع موانع از سوی مجلس شورای اسلامی و دولت باید بخشی از درآمد آن برای عمران و آبادانی منطقه اختصاص پیدا کند.
امام جمعه اهل سنت زابل نیز در این نشست گفت: برادران شیعه و سنی در منطقه سیستان در سایه وحدت زندگی مسالمت آمیزی دارند.
مولوی عبدالرشید شه بخش تاکید کرد: با توجه به جمعیت اهل سنت در منطقه سیستان انتظار است از جوانان اهل سنت دارای تخصص و شایستگی در فضاهای اداری استفاده شود.
سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز در شمال زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع است.
انتهای پیام/ع