حذف آزمون از دوره ابتدایی علی‌رغم آثار مثبت تربیتی با توجه به مسیر ناهموار و مبهم در نظام آموزشی نگرانی‌هایی در اجرا به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبری مبنی بر  ممنوعیت آزمون ورودی و کتاب کمک درسی در دوره ابتدایی از زبان سید محمد بطحایی شنیده شد؛ مصوبه‌ای که بر خلاف بسیاری دیگر از اقدامات و طرح‌های نوپای عملیاتی نشده  این بار بعد از تصمیم‌گیری نهایی مطرح شد و سر و صدای زیادی برپا کرد به گونه ای که  وزیر آموزش و پرورش در اولین سفر استانی خود به چابهار بعد از اعلام این مصوبه گفت: « تغییر در آموزش‌وپرورش هزینه دارد و من این هزینه را می‌پردازم. گام اول این تغییر را از حذف آزمون‌های زاید آغاز کردیم.»

هر چند پیش از این در پیام‌های توئیتری بطحایی زمزمه‌هایی از حذف آزمون‌ها در دوره ابتدایی مشاهده شده بود و در سخنرانی‌های اخیر وزیر هم  توجه به مدارس شاد برای دانش آموزان به گوش می‌رسید.

طرحی که به مذاق نخبگان خوش نیامد

بعد از اعلام این مصوبه علی رغم اثرات مثبت تربیتی که حذف آزمون‌ها می‌تواند در پی داشته باشد، اما گویی این مصوبه برای دانش آموزان دیروز و امروز سمپادی خوش نیامده بود و به این دلیل تجمعی مقابل وزرات آموزش و پرورش ترتیب دادند.

دانش آموزانی که مدعی بودند حذف سمپاد از متوسطه اول به تدریج به متوسطه دوم کشیده می‌شود و حق این افراد تضییع خواهد شد.

این گروه از دانش آموزان می‌گفتند از سال ۸۸ قرار بر تعطیلی مدارس سمپاد بوده است و برای جلوگیری از این اتفاق تا کنون مقاومت‌های زیادی داشتند.

در پلاکارد‌هایی که دانش آموزان مدارس استعداد‌های درخشان همراه خود داشتند مطالبی از بزرگان کشور حک شده بود که توجه به استعداد‌های برتر را بیان می‌کرد.

نزاع نخبگان با فرهنگیان بر سر حذف مدارس تیزهوشان

حذف تدریجی مدارس سمپاد در متوسطه اول

حذف آزمون ورودی برای ورود به پایه هفتم ابهامات بسیاری را برای خانواده‌ها و دانش آموزان درگیر با این موضوع مطرح کرده است مبنی بر این که مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی چه سرنوشتی پیدا خواهند کرد؟

مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره حذف آزمون ورودی تیزهوشان برای ورود به پایه هفتم اظهار کرد: با توجه به اینکه در سند تحول بنیادین به تربیت پذیری دانش آموزان اشاره شده است سعی می‌کنیم در راستای اجرای این سند عمل کنیم حذف آزمون از دوره ابتدایی یکی از این اقدامات است.

وی ادامه داد: پذیرش در پایه هفتم مدارس سمپاد براساس این مصوبه حذف می‌شود و طی فرایندی سه ساله و تدریجی مدارس تیزهوشان در متوسطه اول حذف خواهد شد، اما این روند در متوسطه دوم به قوت خود باقی است و سازوکار‌هایی برای تقویت این مدارس داریم.

تنوع مدارس دور از عدالت آموزشی است

چالش تنوع مدارس مدت هاست که در نظام تعلیم و تربیت خودنمایی می‌کند و  وزرای آموزش و پرورش هم به این تنوع معترض بودند، اما در عمل اقدامی برای این کاهش انجام نشده است.

 اسداله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با مثبت دانستن این طرح اظهار کرد:  این اقدام آموزش و پرورش در جهت کاهش تنوع مدارس ارزشمند بوده اما باید مسیر صحیحی برای حرکت در این مسیربه کار گرفته شود.

حذف مدارس تیزهوشان به نام شاداب سازی به کام مدارس غیردولتی؟

خبر حذف آزمون از دوره ابتدایی و منتفی شدن آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی علاوه بر آنکه برای دانش آموزانی که در حال آماده سازی تحصیلی خود به منظور شرکت در آزمون بودند رضایت بخش نبود گمانه‌زنی‌هایی نظیر پر رونق شدن مدارس غیردولتی را به دنبال داشت هرچند مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی دراین باره گفت: مدارس دولتی چه جز مدارس تیزهوشان باشند و چه نباشند، شرایط خاص خود را در پذیرش دانش آموزان دارند و بحث حذف هم مطرح نیست. این مدارس اگر کیفیت‌بخشی خوبی داشته باشند، مورد استفاده اولیا قرار می‌گیرند. این موضوع که فضایی ایجاد شده که مطرح می‌کند حذف این مدارس باعث تقویت مدارس دیگر می‌شود، فضاسازی است.

یکی از معلمان مدارس تیزهوشان که خود جزو دانش آموزان این نوع از مدارس بوده است در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در واکنش به این مصوبه گفت: به هیچ وجه طرفدار ایجاد استرس در دانش آموزان نیستم، اما حذف تدریجی مدارس تیزهوشان در دوره اول متوسطه با فرض اینکه در دوره دوم متوسطه این مدارس برقرار باشند چندان مناسب به نظر نمی‌رسد چرا که پایه‌های هفتم، هشتم و نهم اساس دوره متوسطه دوم بوده و ورود ناگهانی به مدارس متوسطه دوم به روند آموزشی لطمه می‌زند.

وی افزود: حذف مدارس تیزهوشان می‌تواند مسیری برای پر رونق شدن مدارس غیردولتی شود چراکه دانش آموزان با استعداد‌های برتر سعی می‌کنند مدارسی با کیفیت آموزشی مناسب نظیر مدارس برند غیردولتی را انتخاب کنند که البته در این انتخاب هم همه دانش‌آموزان به جهت شهریه بالای این مدارس در مقایسه با شهریه مدارس تیزهوشان توان پرداخت نداشته و در چنین مدارسی امکان تحصیل پیدا نمی‌کنند که در نتیجه استعداد برتر رو به خاموشی می‌رود.

این معلم مدرسه تیزهوشان بیان کرد: حذف مدارس تیزهوشان مدتهاست که در جامعه زمزمه می‌شود و موضوع جدیدی نیست، اما نباید این موضوع را هم از نظر دور داشت که پرورش افراد با استعداد برتر به جهت توانمند‌های آن‌ها گام مثبتی در بهره‌وری جامعه به دنبال خواهد داشت پس باید سازوکار مناسبی برای کنترل کمی این مدارس در نظر گرفت و شاید مشکل را اصلی را بتوان به چندین سال قبل و رشد کمی و بی‌رویه مدارس تیزهوشان نسبت داد که کارامد بودن این مدارس را خدشه‌دار کرد.

نزاع نخبگان با فرهنگیان بر سر حذف مدارس تیزهوشان

وقتی طرحی مسکوت ناجی شناسایی استعداد‌های برتر می‌شود!

یکی از نگرانی‌هایی که مصوبه حذف آزمون در دوره ابتدایی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است گم شدن استعداد‌های برتر دانش آموزان مستعدی است که شاید آزمون چهار گزینه‌ای ملاک خوبی برای سنجش آن‌ها نبوده است، اما حذف آزمون هم چاره کار به نظر نمی‌رسد.

مسئولان آموزش و پرورش راه جایگزین آزمون برای شناسایی استعداد‌های برتر را طرح شهاب می‌دانند و معتقد هستند تقویت این طرح راه چاره‌ای برای دانش آموزان محسوب می‌شود.

شهاب برنامه‌ای بود که در سال ۱۳۸۶، پیش از تصویب سند راهبردی کشور در امور نخبگان، در قالب «طرح شهاب» به تصویب هیأت‌‎امنای بنیاد ملی نخبگان رسید، اما به دلیل سازوکار منطقی و حساب‌شده و همچنین تطابق با روح حاکم بر سند مذکور، نه تنها حذف نشد بلکه با جدیت و قوت بیشتری پیگیری شد و در سال تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱ به صورت آزمایشی هفت‌درصد جمعیت دانش‌آموزی هفت استان را که بالغ بر ۴۰ هزار نفر بودند، پوشش داد.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد کارایی طرح شهاب عنوان کرد: این طرح با هدف شناسایی استعداد‌های برتر همه دانش آموزان است و با توجه به تجربه خوبی که طی چند سال اخیر برای معلمان حاصل شده است قطعا به فرایند شناسایی استعداد‌های دانش آموزان در فضایی بدون استرس کمک خواهد کرد.

وی درباره روند اجرای این طرح افزود: طرح شهاب روندی حساب شده داشته و نمی‌توان گفت: پوشش آن کند بوده است و براساس شرایط مدارس سعی شده معلمان آموزش لازم را ببینند. گستره‌ای که اجرای طرح دارد و با توجه به سازوکار‌های تقویتی، شهاب جایگزین مناسبی برای شناسایی استعداد‌های برتر دانش آموزان خواهد بود.

معاون آموزش ابتدایی درباره نگرانی شناسایی استعداد‌های دانش آموزان تصریح کرد: خانواده‌هایی که فرزندان با استعداد برتر دارند باید به این موضوع توجه کنند که راه شناسایی این استعداد‌ها کلاس‌ها و موسسات علمی تست زنی نیست علاوه بر آن در دوره دوم متوسطه با توجه به آمادگی شرایط روحی دانش آموزان می‌توانند در آزمون‌ها شرکت کردند.

حکیم زاده به ارزشیابی کیفی توصیفی اشاره و عنوان کرد: با توجه به اجرای این طرح برای دانش آموزان ابتدایی سعی شده تا کودکان کمترین استرس را داشته باشند و خانواده‌ها هم باید به کودکی دانش آموزان احترام بگذارند.

وی با تاکید بر مثبت بودن طرح شهاب و تاثیرگذاری خوب آن بیان کرد: امیدوارم با تقویت این طرح زمینه توسعه آن را در مدارس متوسطه اول هم فراهم کنیم.

 این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش از این فاطمه مهاجرانی سرپرست مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان درباره طرح شهاب گفته بود: در شرایط فعلی ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی تحت پوشش طرح شهاب قرار گرفتند و برای این دانش‌آموزان نیم رخ استعدادی تهیه شده است.
وی ادامه داد: در واقع فعلا در مرحله‌ای هستیم که طی ۴ سال اجرای طرح صرفا  استعداد دانش‌آموزان تحت پوشش طرح را استخراج کردیم، اما هنوز کار به طور شفاف اجرایی نشده است.

طرح شاداب سازی مدارس به مقصد می‌رسد؟

حذف استرس و شاداب سازی محیط درس علاوه بر تاکید استاد بالادستی همواره مطالبه عمومی هر محصل و اولیای وی بوده است، اما باید دید این شاداب سازی به چه قیمتی است؟

آموزش و پرورش در اقدامی تقریبا غیرمنتظره صحبت از حذف آزمون در دوره ابتدایی به میان آورد فارغ از اینکه بستر لازم و راه‌های جایگزین معرفی شده چندان مطمئن به نظر نمی‌رسند و با توجه به اوضاع تعلیم و تربیت و گزینش در اغلب مدارس برند که شیوه برگزاری آزمون جز جدایی ناپذیر آن‌ها شده است قول‌های مسئولان هنوز بر جامعه هدف این طرح به طور کامل قابل پذیرش نیست.

حذف آزمون در شرایط فعلی و با وجود هزاران طرح نیمه کاره آموزش و پرورش، این نگرانی را ایجاد کرده است که مانند بسیاری از طرح‌های موجود در نیمه راه،  اجرا به دست فراموشی سپرده شود و چه بهتر که نحوه آزمون به جای پاسخ‌های چهار گزینه‌ای به شیوه‌ای همچون مصاحبه، ارزیابی عملکرد و مواردی از این دست تغییر پیدا می‌کرد.

حال باید دید با موج رضایتی که آموزش و پرورشی‌ها از آن صحبت می‌کنند و مخالفتی که بخشی از جامعه به دلیل ابهامات این طرح و آینده نامعلوم آن برای افراد تیزهوشان جامعه یا آن مواجه است در نهایت به چه مسیری ختم می‌شود؟

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
خوش بحلشون هی خی
Iran (Islamic Republic of)
بهزاد ابوالفتحی
۰۳:۳۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
متاسفم برای این حذف تیز هوشان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۰۹ فروردين ۱۳۹۷
چرا در مورد مدارس غیر انتفاعی سکوت کرده اید ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
خدا کنه مدارس تیزهوشان زودتر حذف شود
Saudi Arabia
معلم
۰۰:۵۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۷
در نظام بودجه‌ریزی کشور، مقوله آموزش سبدی حقیر و صدقه گونه دارد. حقوق و دستمزد معلمان شاغل همچنان زیرخط فقر است.

بازنشستگان در فقر تحمیلی زیر چرخ دنده‌های تبعیض نهادینه شده، به سر می‌برند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۶ اسفند ۱۳۹۶
چرا مدارس تیزهوشان حذف میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۸:۳۸ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
واقعا کار خوبی بود، حذف بشه . بچه ها عذاب می کشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۴ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
از اقای بطحایی خیییییییییییییلی سپاسگزاریم و رحمت خداوند بر ایشان وخانواده شان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۴ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
از اقای بطحایی خیییییییییییییلی سپاسگزاریم و رحمت خداوند بر ایشان وخانواده شان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۹ اسفند ۱۳۹۶
نمیدونم چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۲ اسفند ۱۳۹۶
چرا نخبگان با فرهنگیان اختلاف نظر دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۰ ۰۲ اسفند ۱۳۹۶
آیا جدا کردن قشر متوسط وفقیر جامعه که قادر نیستند شهریه کلان مدارس غیر انتفاعی را بپردازند برای والدین دانش آموزان استرس زا نیست ؟!!
Saudi Arabia
ناشناس
۲۱:۱۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
باید حذف بشه بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
مگه قراره مدارس تیزهوشان حذف شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶
خدا کنه مدارس تیزهوشان حذف نشه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۰۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۶
مدارس حذف میشن یا آزمون ورودی فقط؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۶
دخترمن هفت سال در مدرسه تیزهوشان درس خوند الان پیش دانشگاهیه و آماده میشه برای کنکور
امسال برای کنکور از تیزهوشان آوردمش بیرون
برای تمام این سالها هم که بچه م رو عذاب دادم خودم رو نمیبخشم
خوشحالم که آزمون حذف شد
Saudi Arabia
ناشناس
۰۱:۵۲ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
به نظر من برگزاری آزمون باعث ایجاد یک بستر رقابتی میشه و می تونه کمک بزرگی به آینده دانش آموزان بکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
خیلی بهتر میشه خذف شه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۲:۲۶ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
سلام
آزمون مدارس شاهد هم برداشته میشه؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
باسلام پسر من کلاش هشتم مدرسه تیزهوشان هستش من نه خرج کلاس کردم نه چیز دیگه که قبول شد سطح متوسط زندگی رو داریم اگه حذف بشه حق امثال بچه های ما که تمکن مالی زیادی نداریم ما از کجا بیاریم که در مدارس غیر انتفاعی ثبت نام کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
باسلام پسر من کلاش هشتم مدرسه تیزهوشان هستش من نه خرج کلاس کردم نه چیز دیگه که قبول شد سطح متوسط زندگی رو داریم اگه حذف بشه حق امثال بچه های ما که تمکن مالی زیادی نداریم ما از کجا بیاریم که در مدارس غیر انتفاعی ثبت نام کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
ممنون از وزیر محترم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
با سلام فرزند من هم کلاس ششم بود و برای این آزمون خود را آماده میکرد.با حذف آن خوشحال شدم اما ای کاش طرح جایگزین کارامد باشد.
Iran (Islamic Republic of)
حمید سلطانی
۰۹:۳۰ ۲۰ بهمن ۱۳۹۶
از وزیر اموزش وپرورش بسیار متشکریم که کودکان این مرز وبوم را ازدست عده ای سود جو که بسان گرگ بر سر مردم سایه افکنده بودند نجات دادند
Iran (Islamic Republic of)
موسوی
۲۲:۱۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
باسلام
الحمدلله همه درکشورما کارشناسند یکی میگه ما که قبول نشدیم پس بهترکه جمع بشه ودیگری..... یکی نیست بگه بچه ای که از معلم سطح متوسط خودش تیزهوش تره ومطالب رو با یکبار گفته شدن میگیره چرا باید با دلبند دیگری که مثل بنده باید یک مطلب رو شصت بارتکرار کنند سر یک کلاس بشینه؟ و اگر پول مدارس غیر انتفاعی رو نداشت چی؟ ‌و اگر اینکار برای تقویت سرمایه گذاری این دوستان در مدارسشان نیست پس به چه کار میاید؟
Iran (Islamic Republic of)
ریحانه سادات ثنائی نژاد
۲۰:۵۵ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
با سلام اینکه میگویید شرایط باید یکسان باشد به نظر شما دانش آموز متوسط سختگیری را دوست دارند؟ اگر دانش آموز انگیزه اش خدمت به وطن خود باش هرگز از استرس افسرده نمیشود من خودم ششم هستم پدر ومادرمن هزینه کرده اند حذف آن هم وسط سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی از دوستانم ناراحت اند بسیاری از کودکان کشور ناراحتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
آفرین به وزیر
بنده دوران تحصیل دراین مدارس درس خواندم هم اکنون معلم هستم اینگونه مدارس به جزاسترس وپرتوقعی دانش آموزان عایدی دیگه ندارن
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۷:۳۳ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
باسلام اولیا یکی از دانش اموزانی هستم که امثال میخواست ازمون بده فرزندم عاشق درسه از کلاس چهارم به بعد روزی شش ساعت درس میخونه امسال ده ساعت هم می خوند تو ازمون گاج همیشه نفر اول بوده الان موندم کدوم مدرسه بفرستمش پول غیر انتفاعی هم ندارم سه روزه فقط گریه میکنه ریاضی دبیرستان کلا خونده اندازه یک لیسانس سواد داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
چرا حذف میشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
این موقع از سال تحصیلی این رو اجرا نمیکردند حداقل میگذاشتند بچه های امسال که چند ساله درگیر درس خواندن وامادگی بودند. آزمون میدانند و بعد در تابستان این طرح رو تصویب میکردند . برای سالهای اینده. نه اینکه بچه های ششم، بدون امادگی برای پذیرش این طرح مضطرب بشوند. به نظرم اگر حداقل برنامه ی ازمونها رو یا نحوه ی گزینش رو عوض میکردند، بهتر از حذف کامل این ازمونها بود.چرا نباید بچه هایی که واقعا حقشون هست دراین مدارس درس بخوانند و پیشرفت کنند ،از این حق محروم شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
با عرض سلام.بنده خودم مدرس مدرسه نمونه ام.این بچه ها اینقدر تحت فشار و استرس بالا اومدن که سالهای آخر دبیرستان دیگه انگیزه شون رو برای درس خوندن از دست دادن. فکر میکنم با حذف این آزمونها بچه ها حداقل در دوره ابتدایی شادابی و نشاط خواهند داشت.حذف این آزمونها تصمیم کاملا به جایی بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
با عرض سلام.بنده خودم مدرس مدرسه نمونه ام.این بچه ها اینقدر تحت فشار و استرس بالا اومدن که سالهای آخر دبیرستان دیگه انگیزه شون رو برای درس خوندن از دست دادن. فکر میکنم با حذف این آزمونها بچه ها حداقل در دوره ابتدایی شادابی و نشاط خواهند داشت.حذف این آزمونها تصمیم کاملا به جایی بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۲ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
با حذف ازمون موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
واقعا دست آقای وزیر درد نکنه که آرامش رو به خونواده ها بر گردوند لطفا به سودجویان هم تاکید کنید که باور کنن تیزهوشان حذف شده وبچه ها رو به تست زنی وپرکردن جیب خود تشویق نکنن و فکر ی برا حذف آنها از دورهی دوم هم بکنن تا فرزندانمان دچار استرس وانواع افسردگی نشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
من کاملا با حذف پایه اول مخالفم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۹:۳۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
من کاملا با حذف پایه اول مخالفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
بنام خدا
وزير محتر م خيلي سپاسگزاريم .ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۴ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
خیلی بهتر میشه خذف شه .سپاااااااااااااااااااااس
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۳:۲۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
سلام،حالا اگر تعدادی واقعا تیزهوش باشند باید در مدارس عادی بروند؟یاد اوری کنم خانم مریم میرزاخانی در مدرسه فرزانگان بودند،این کار به نفع افراد متمول است که فرزندانشان به مدارس غیر انتفاعی خوب با شهریه بالا می توانند بروند ولی تیز هوش در خانواده با تمکن پایین دیگر امکان رشد کامل را نخواهد داست.در کشورهای پیشرفته هم مدارس تیزهوشان وجود دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
عالیه این طرح فقط هنوز نمیدونیم قراره امسال اجرا بشه یا سال دیگه بالاخره امسال آزمون برگزار میشه یا نه؟
Iran (Islamic Republic of)
حبیبی
۱۸:۳۹ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
با حذف آزمون عملا نشان دادند که هیچ ارزشی برای تیز هوشان جامعه قائل نیستند.
Iran (Islamic Republic of)
big
۱۷:۳۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
مدارس حذف میشن یا آزمون ورودی فقط؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
تیر هوش کجا بود وقتی با پارتی رفتن،خنده داره،چه کسانی به دانشگاه میروند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
مگه جامعه بدون توجه به استعدادهای برتر و توجه به انها به سر منزل مقصود می رسه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
این کار فقط باعث رشد غیرانتفاعی ها شد، تنها انگیزه شاگردان برای خواندن درس،همین آزمون ها بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
احسنت به وزير آموزش و پرورش كشور ما براي پيشرفت كشور به اين اقدامات جهادي نياز داريم من بعنوان يك متخصص آموزش و پرورش بيان مي كنم كه تنها خاصيت مدارس تيزهوشان چشم و همچشمي خانواده ها و زجر و بيماري روحي براي كودكانمان بود.
Iran (Islamic Republic of)
ح
۱۳:۳۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
سلام معدلم 20 شد هورااااااا
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
تبریک میگم عالی بود
Saudi Arabia
همکار
۱۳:۲۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
به نظر من هم طرح مناسبی نیست و باعث آسیب زدن به دانش آموزان با استعداد در خانواده های کم بضاعت خواهد شد و اینکه باعث رشد مدارس غیر انتفاعی و تحصیل ویژه برای خانواده های پولدار خواهد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
ای کاش چنین طرحی سالها پیش اجرا میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
واقعا دست آقای وزیر آموزش وپرورش درد نکنه درود بر ایشان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
ازتصمميم وزير محتر م خيلي سپاسگزاريم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
واقعا جای تاسفه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
دانش آموز ،زمانی شاداب است که پدر و مادر و معلمی شاداب داشته باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
یادم هست زمانی که فرزندم امتحان داد (سال 86)اکثر کسانی که پدر یا مادرشان در منطقه شاغل...بودند پذیرفته شده بودند . همان سال و سال بعد اولیا اعتراض کردند ولی ترتیب اثر داده نشد وقتی قرار است از بند پ برای ورود استفاده کنند بهتر است برچیده شود چون نخبه های واقعی وارد نمی شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
بهتره همه مدارس سمپاد و تیزهوشان باشد الان در زمانی هستیم که گستردگی اموزش باید همه را ربات ساز کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
باید این مدارس حذف شوند و باعث ایجاد استرس در بچه ها نشود بچه ها باید روحیه شاد داشته باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
خیلی بهتر میشه خذف شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
برای ما که فرقی نمیکنه که حذف شه یا نه! چون ما در مدارس عادی درس میخوانیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
سلام واقعا لازم بود بچه ها همیشه در استرس بودن باید همه بتوانند ازکلیه امکانات بطور مساوی بر خوردار شوند
-
احمدی
۰۸:۳۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
بسیار خوشحالیم از حذف آن (ذوق وشادی در مدارس ابتدایی کم کم داره زنده میشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶
باسلام
فرزند خودم کلاس ششم و آماده شرکت در آزمون تیزهوشان بود که خوشبختانه حذف گردید. حذف این آزمون کار بسیار مثبتی بود.
آخرین اخبار