به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رنجبر مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با بیان اینکه سالانه ۱۲ هزار تن انجیر در این شهرستان تولید میشود، ادامه داد: کمبود صنایع تبدیلی موجب شده تا ۶۰ درصد از انجیر استهبان به کشور چین صادر و در آنجا فراوری و به نام این کشور در بازارهای جهانی عرضه شود.
وی اضافه کرد: با بارندگی اسفند پارسال برداشت انجیر از ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر شهرستان استهبان با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شد و همین موضوع سبب شده این میزان انجیر در سردخانهها ذخیره شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان تصریح کرد: برداشت انجیر اواخر تابستان به پایان رسیده است.
قانعی کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان استهبان نیز با اشازه به اینکه در حال حاضر ۱۲ کارگاه بسته بندی انجیر در استهبان وجود دارد اضافه کرد: فرآوری هر تن انجیر، برای ۲ نفر اشتغال ایجاد کرده و ۵۰ درصد ارزش افزوده به همراه دارد.
شهرستان استهبان در فاصله ۱۷۴ کیلومتری شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ن