پزشکان هنوز علت دقیق تومورهای مغزی را نمیدانند، با این حال برخی عوامل خطر ابتلا به این تومورها را افزایش میدهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
گرچه سردرد علل مختلفی دارد؛ بهتر است سردردهای طولانی مدت و مزمن را جدی بگیرید، چرا که ممکن است نشانه یک تومور مغزی باشند.
پزشکان هنوز علت دقیق تومورهای مغزی را نمیدانند، با این حال برخی عوامل خطر ابتلا به این تومورها را افزایش میدهد؛ کار با اشعه در مراکز درمانی، سکونت در نزدیکی کابلهای برق فشار قوی از جمله این عوامل است؛ همچنین تحقیقات نشان میدهد درصد ابتلا به تومور مغزی در فرزندان مادرانی که در حین بارداری سیگار مصرف میکردند، بیش از دیگر فرزندان است.
فرضیهها به اثبات نرسیده اند اما؛ آلودگی هوا، تنش و استرس عواملی هستند که ممکن است در بروز توموهای مغزی موثر باشد.
نفخ، یکی از مشکلات دستگاه گوارشی است که به دلیل تجمع گاز در روده ایجاد میشود؛ اگر تجمع گاز در داخل روده کوچک باشد، موجب سر و صدا در داخل شکم میشود و اگر در تجمع در روده بزرگ باشد موجب دفع گاز از بدن میشود؛ اگر هر از چند گاهی احساس نفخ معده داشتید، عادی است، ولی اگر تعداد دفعات آن زیاد باشد میتواند به علت مشکلات گوارشی باشد.
یکی از مواد غذایی که در بدن تولید نفخ میکنند حبوبات هستند؛ برای از بین بدن نفخ در حبوبات میتوانید آنها را برای چند ساعت در آب خیس داده و پوستشان را جدا کنید.
علاوه بر حبوبات؛ مصرف قهوه، کاکائوی شیرین، انواع کلم و سبزیجات پرزدار، نوشابه و دوغ گازدار و همچنین جویدن آدامس میتوانند موجب بروز نفخ شوند.
کبد چرب را میتوان یک بیماری خاموش نامید که بدون داشتن درد یا نشانه خاصی می تواند پس از مدتی به مشکلات بزرگتری مانند سیروز کبدی یا هپاتیت ب منجر شود؛ کم تحرکی و داشتن رژیم غذایی نامناسب در ایجاد کبد چرب موثر است.
برای کنترل کبد چرب کاهش وزن و چربی، حذف برخی مواد غذایی پر چرب مانند غذاهای پرچرب، انواع سس یا خامه توصیه میشود؛ علاوه بر این موارد قرص گیاهی لیورگل (Livergol) هم تجویز میشود که عصاره گیاه خارمریم (سیلی مارین) است.
برخی از مواد غذایی خواص متفاوتی دارند که میتوانند در موارد مختلفی مصرف شوند؛ شنبلیله یکی از این مواد غذایی است که خواص فوق العاده آن موجب شده تا در حل بسیاری از مشکلات راهگشا باشد.
مهمترین خاصیت گیاه شنبلیله، کاهش دهنده قند خون است که در درمان دیابت موثر است؛ در این گیاه، اسید آمینهای به نام هیدروکسی ایزولوسین وجود دارد که در بهبود ترشح انسولین کمک میکند.
شنبلیله گیاهی تببر است؛ همچنین شنبلیله منبع غنی تستوفن Testofen است که موجب افزایش شیر در مادران شیرده میشود، بسیاری از مادران روزانه سه مرتبه کپسول ۵۰۰ میلیگرمی شنبلیله را مصرف میکنند.
به طور طبیعی با افزایش سن، پوست انسان رطوبت کافی و انعطاف پذیری خود را از دست میدهد؛ اما آلودگی هوا میتواند موجب پیری زودرس پوست شود، زیرا مواد سمی موجود در هوا برای سلولهای پوستی مضر هستند.
این مواد سمی میتوانند درون منافذ پوست جمع شده و علاوه بر تیرگی پوست، موجب بروز حساسیتهای پوستی نظیر اگزما شوند.
از سوی دیگر هوای آلوده با از بین بردن رطوبت پوست، در ایجاد خشکی و لکههای پوستی موثر است.
هویج، سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است؛ تحقیقات نشان میدهد، آب پز کردن هویج، موجب افزایش ۱۴ درصدی بتاکاروتن میشود؛ بتاکاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است که در بدن اسنان به ویتامین A تبدیل میشود؛ بهترین دما و زمان توصیه شده برای پخت آبپز هویج دمای ١٣٠ درجه و مدت زمان ۲۰ دقیقه است.
باید بدانید، شیوههای دیگر پخت هویج موجب کاهش ارزش غذایی و آنتی اکسیدانی آن میشود و سرخ کردن هویچ هم بیشترین آسیب را به این ماده غذایی میزند.
انتهای پیام/