به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر مهدی فهیمی؛ متخصص طب سنتی گفت: مزاج "گوشت گوسفند" گرم و تر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم میشود.
مصرف گوشت گوسفند باعث تولید خون خوب و تقویت بدن شده و چاقکننده است.از دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه میتوان استفاده کرد اما بهتر است مغز گوسفند کمتر مصرف شود.مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، سماق و مرزه است.
اما "گوشت گاو" دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است.این گوشت باعث غلظت خون میشود و برای کبد مناسب نیست.
تیرگی پوست، افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و بیماریهای روده بدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق میافتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید میکند.
بیشتر بخوانید: خطر مرگباری که پشت مصرف گوشت دامهای صنعتی نهفته است
فرآوردههای گوشتی آماده نظیر سوسیس و کالباس بیشتر از گوشت گاو بوده و به این خاطر توصیه به مصرف آنها نمیشود.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/