به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، زهره میردامادیان دیشب در نخستین جلسه تجلیل از خیرین مدرسهساز و مدرسهیار دهاقانی اظهار کرد: ایجاد فضاهای آموزشی یکی از دغدغههای آموزشی بوده و 80 درصد یادگیری با وسایل کمک آموزشی صورت میگیرد.
وی یادگیری مستمر را وابسته به وسایل کمک آموزشی دانست و افزود: اگر یادگیری با استفاده از وسایل کمک آموزشی صورت نگیرد یادگیری مستمر اتفاق نمیافتد و دانشآموزان با مشکل مواجه میشوند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز و مدرسهیار استان اصفهان اذعان کرد: رسیدن به توسعه پایدار آرزوی ما بوده و دانشآموزان پایهگذار آن هستند.
وی با بیان اینکه خیرین با خدا معامله کردهاند، عنوان کرد: خیرین نشان دادند که مظاهر دوری از خوبیها را عقب زدهاند و همانطور که در آیات آمده با خداوند معامله کردهاند.
میردامادیان تصریح کرد: عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی دو اصل مهم آموزشی بوده که با مدرسهسازی به این دو اصل میرسیم.
وی استفاده یکسان و برابر از امکانات را حق همه دانشآموزان دانست و عنوان کرد: اگر امکانات نداشته باشیم نمیتوان به توانایی لازم رسید و یا اگر یکسان استفاده نشود نمیتوان از امکانات به طور مساوی و برابر بهرهمند شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز و مدرسهیار استان اصفهان خاطرنشان کرد: در جامعه ما همه از اعتقادات برخوردار هستند و خانوادهها تعلیم و تربیت شایستهای را برای فرزندانشان را برای فرزندانشان مهیا میکنند و همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد دانشآموزان میشود.
وی اذعان کرد: بچهها استعداد خوبی دارند و فقط امکانات میخواهند تا در آینده باعث افتخار شوند.
میردامادیان خاطرنشان کرد: حدود 20 مجمع نمایندگی خیرین در سطح شهرستانهای استان اصفهان فعال هستند که گامهای درخشانی برای ایجاد امکانات آموزشی برداشتهاند.
همچنین حجتالاسلام رضوانی امام جمعه شهرستان دهاقان با حضور در این جلسه اظهار کرد: خیرین مدرسهساز از اجر و ثواب فراونی بهرهمند میشوند زیرا گام موثری در راستای رشد و توسعه علم و دانش و بیداری انسانها بر میدارند.
وی افزود: مدیری را میخواهیم که بر روی صندلی خود ننشیند و راه توسعه را طی کند، مدیران دهاقانی باید از ظرفیتهای بیرون برای کمک به شهرستان نیز استفاده کنند.
امام جمعه شهرستان دهاقان اذعان کرد: دو پرونده برای اعمالمان داریم، پرونده ماتقدم و پرونده ماتأخر؛ در پرونده ماتأخر انسان از دنیا رفته اما آثار او باقی مانده و هرچه دیگران استفاده میکنند برای او به عنوان عمل صالح ثبت میشود.
رضوانی گفت: مدرسهسازی، ساخت پل، بیمارستان و دیگر موارد در پرونده ما ماتقدم و ما تاخر ثبت میشود و در نزد خداوند محفوظ است.
رجب فرهمندیان مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهاقان مهمان دیگر این جلسه اظهار کرد: خیرین در ساخت مدرسه کمک شایانی را ارائه میدهند و همیشه همراه و یار و یاور آموزش و پرورش هستند.
وی تراکم دانشآموزی را مشکل مهمی دانست و افزود: تراکم دانشآموزی در برخی از کلاسهای درسی مشکلات زیادی را به وجود آورده است همچنین استفاده از کانکس به عنوان بخشی از فضاهای مدارس از دیگر مشکلات کمبود فضای آموزشی به شمار میرود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهاقان اعلام کرد: برخی از مدارس از قدمت بالایی برخوردار هستند و حدود 30 درصد از مدارس دهاقان فرسوده به شمار میروند که نیاز به ترمیم و نوسازی دارند.
وی با بیان اینکه کمبود تجهیزات آموزشی و دو نوبته بودن مدارس مشکل جدی در امر تعلیم و تربیت به شمار میرود، تصریح کرد: کمبود تجهیزات آموزشی و دو نوبته بودن مدارس از دیگر مشکلات آموزش و پرورش شهرستان دهاقان قلمداد میشود که باید سعی در برطرف کردن آن داشته باشیم تا رفاه کامل برای دانشآموزان فراهم شود.
انتهای پیام/م