روزبه وثوق احمدی عضو کمیته انضباطی AFC در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اینکه براساس قانون در شرایط فعلی کمیته اخلاق صلاحیت رسیدگی به پرونده باشگاه پرسپولیس و مهدی طارمی را دارد یا کمیته انضباطی بیان کرد: طبق تبصره یک ماده 120 آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال مصوب 29 آذر 1396 تخلفاتی که قبل از این تاریخ رخ داده براساس قوانین زمان وقوع آن تخلفات رسیدگی می شود اما اگر قوانین جدید به سود شخص متخلف باشد می توان به آن استناد کرد. بنابراین در پرونده مهدی طارمی باید براساس قوانین قبلی تصمیم گیری شود.
او ادامه داد: طبق ماده 68 آئین نامه انضباطی قبلی قید شده است که اگر یک بازیکن برای حضور در مسابقات از سند جعلی استفاده کرده باشد رقیبان تا 2 ساعت پس از هر بازی فرصت اعتراض دارند اما از آنجایی که هیچ یک از تیم های لیگ برتر در آن زمان به کمیته انضباطی شکایت نکرده اند در حال حاضر کمیته انضباطی صلاحیت رسیدگی به پرونده مهدی طارمی را ندارد و این پرونده باید در کمیته اخلاق بررسی شود. مرجع صالح برای رسیدگی به ادعای طارمی، کمیته اخلاق است. فیفا هم براساس صداقت نداشتن باشگاه پرسپولیس حکم داده است و به موضوع جعل سند ورود نکرده است. بنابراین رای فیفا حقوقی بوده است نه انضباطی.
عضو کمیته انضباطی AFC تصریح کرد: اگر تخلف طارمی وپرسپولیس اثبات شود باید از آئین نامه قبلی استفاده کرد. البته در ماده 74 آن آئین نامه موارد سند مجعول قید شده است. با وجود این از آنجایی که باشگاه های لیگ برتری در زمان مقرر نسبت به پرونده طارمی شکایت نکرده اند امکان کسر امتیاز از این تیم از سوی کمیته انضباطی وجود ندارد.
وثوق احمدی درباره اینکه آیا کمیته اخلاق می تواند پس از اثبات تخلف از پرسپولیس امتیاز کسر کند، گفت: من در جریان آئین نامه کمیته اخلاق نیستم و باید دید مسئولان این کمیته پس از بررسی هایشان در مورد این پرونده چه تصمیمی می گیرند.
انتهای پیام/