به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛یونس فاتح معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی از ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به نزدیک به 8 هزار و 400 مددجوی کمیته امداد آذربایجان شرقی طی 9 ماهه سال جاری خبر داد و گفت: کسب مهارتهای لازم و توانمندسازی در راستای اشتغال پایدار و خو کفایی مددجویان ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به آنها از جمله اقداماتی است که انجام میدهیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه برای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به مددجویان نزدیک به 450 میلیون تومان هزینه صرف کردهایم، خاطرنشان کرد: نظارت بر شغل، مشاورههای شغلی، سرمایهگذاری و بیمه از دیگر اقدامات برای پایدارسازی طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد است.
وی درادامه با اشاره به اینکه مددجویان کمیته امداد آذربایجان شرقی طی 9 ماهه سال جاری نزدیک به 5 هزار تخته قالی بافتهاند، گفت: از این تعداد 731 تخته تابلو فرش، 82 تخت ورنی و مابقی قالی بوده است.
وی افزود: مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی با تعداد قالی که بافته بودند توانستند به رقمی بیش از 22 میلیارد و 400 میلیون تومان این تولیدات خود را به فروش برسانند که این مهم نشانگر این است که قالیبافی و یا ورنی بافی میتواند منبع درآمدزایی خوبی برای آنها باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی یکی از راههای حمایت کمیته امداد از قالیبافان و ورنی بافان را خرید تضمینی تولیدات آنها ذکر کرد و گفت: ضمن اینکه تولیدات دستی مددجویان خرید تضمینی میشود و تعدادی دیگر از مددجویان نیز تولیدات خود را به فروش میرسانند که بحث آن از خرید تضمینی جداست.
فاتح بابیان اینکه نزدیک به 4500 نفر از مددجویانی که مشغول به قالیبافیاند تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: نزدیک به 9000 طرح قالیبافی تحت نظارت کمیته امداد آذربایجان شرقی بوده این در حالی است که اگر طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد استان را نگاه کنیم 20 درصد طرحهای اشتغالزایی مربوط به قالیبافی است.
انتهای پیام/ش