از گذشته‌های دور، خواص متعدد یکی از شربت‌های صددرصد ایرانی مورد توجه اطبای کشورمان بوده که برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله "کبد چرب" تجویز می‌شود؛ در این مطلب با خواص این شربت و دستور تهیه آن آشنا می‌شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  "سرکه انگبین" یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های بسیار مفید و البته صد‌در‌صد ایرانی است که ترکیبات اصلی آن، سرکه انگور و عسل است که ترکیب آنها شربتی شفابخش و گوار را تشکیل می‌دهد و از گذشته‌های دور، خواص متعدد آن مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد و برای بسیاری بیماری‌ها تجویز می‌شود.

برخی از فواید شربت "سرکه انگبین" در ادامه آمده است:

ـ کاهش‌دهنده چربی خون

ـ بازکننده عروق و ضد انسداد

ـ مفید برای کبد و بیماری‌های کبدی از جمله "کبد چرب"

ـ تحلیل‌برنده سنگ کیسه صفرا

ـ درمان نفخ معده

ـ مفید در درمان مشکلات گوارشی

ـ مفید برای رفع عطش در فصل گرم

ـ مفید برای افراد صفراوی مزاج

ـ مفید برای افراد سودایی مزاج

ـ مفید برای افراد دموی مزاج

ـ در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج

ـ کم‌ رنگ‌کننده و از بین برنده لکه‌های پوستی (از جمله بیماری ویتیلیگو Vitiligo یا پیسی)

ـ تصفیه‌کننده خون

ـ انرژی‌زا

ـ کمک به سوخت‌وساز بدن

ـ تقویت‌کننده هوش و حافظه

ـ روشن‌کننده رنگ پوست در افراد سوداوی مزاج

دستور ساخت "سرگه انگبین"

برای تهیه شربت "سرکه انگبین" نیاز به دو واحد عرق نعنا، دو واحد عسل و یک واحد سرکه انگور طبیعی داریم.

برای تهیه سرکه انگبین، هر سه جز را مخلوط کرده و آن‌ها را داخل ظرف مسی بریزید و باهم بجوشانید؛ در ادامه کف روی آن را بگیرید و صبر کنید تا به یک چهارم برسد و قوام بیاید.

وقتی حباب‌های ریز روی شربت ظاهر شدند یعنی شربت شما به غلظت یا قوام مناسب رسیده است؛ حالا صبر کنید تا شربت کاملا سرد شود.

این شربت را در بطری‌های شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید و هر شب قبل از خواب میل کنید.


منبع: تسنیم
انتهای پیام/

با فواید شربت سرکه انگبین آشنا شوید

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.